Nesze!szer

Naptár - a lelkednek

2012. december 16.

naptár.jpg

A következő évi naptár mindig kardinális kérdés nálunk. Minden áldott esztendőben elhatározzuk, hogy megvesszük a lelkünk állapotának épp legjobban megfelelőt és majd vezetjük rendesen. Tehát fontos, hogy mi is az, amibe írjuk majd a teendőket. Január-februárban iktatkjuk is rendesen a dolgokat, aztán úgy márciusnál lankad a lelkesedésünk. De abból a két hónapból kivesszük rendesen, ami benne van. A jövő évi kedvencünk az Egy s Ég Kalendárium. Kicsit spiri, kicsit lelki. a 12 csakra színével jelent meg, ja, mert már a birtokunkban is van. Puskás Brigitta csodás grafikához egy-egy új sprituális üzenet is kapcsolódik. Olyan varázslatosan szép könyvecske ez. Mi már decemberben írtunk bele... Egyébként 2 950 Ft. Van annyira szép, hogy jövőre talán áprilisban is vezetjük majd bele a kis életünket...talán...

(Kapható: az Egy s Ég Központ Egyesület székhelyén, a II. kerület, Budapest Hankóczy Jenő u. 35 szám alatt, hétfőtől- péntekig 10.00 – 18.00 óráig, vagy előre egyeztetett időpontban. Megrendelés és időpont egyeztetés:Latinovits Dóri 70/456-9002 - latinovits.dori@gmail.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr534965717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása