Nesze!szer

Karácsonyi képeslap Bublétól!

2012. december 10.

bublét ajándékba.jpg

A legjobb ajándék evör - már a műfajban. Szerintünk. Nincs nő, aki ebben az időszakban ne örülne ennek. Ja, hogy minek? Michael Bublé és én küldjük az ajándékot, vagyis mi. De magadnak is küldheted! Még csókot is kapsz! (Nerm tőlünk, nyugi!) Csak néhány kattintás és kész is vagy. Szenzációs video képeslap! Ja, ITT keresd a facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr434958205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rita Soproni 2012.12.14. 10:35:54

Én az ünnepek alkalmával a távoli ismerősöknek az utóbbi időben elektronikusan szoktam képeslapokat küldeni, főleg azoknak, akikkel sajnos biztos nem futok össze az ünnepek ideje alatt, mert külföldön élnek. Mostanában annyira elterjedtek a különböző üzenetküldő alkalmazások hogy ott szoktam keresni valami kreatívat és mókásat :) Ez se rossz, de láttátok már például ezt?
apps.facebook.com/bb_leheletnyi_karacs/

beautyka 2012.12.14. 18:21:06

@Rita Soproni:
Köszi, ezt jól megnézzük! Boldog Karácsonyt majd!
süti beállítások módosítása