Nesze!szer

Buli volt a mi utcánkban

2012. december 07.

quiz night ok.jpg

Szerdán szervezett keretek között - családiasan ültük a karácsonyt. Sok-sok vezető és kiemelten fontos, m9 több - ügyes bloggerrel együtt mulatkáztunk a blog.hu csapatának szervezésében a Mezcal étteremben. (Köszi Laci és Bea!!!). Volt sok finomság (Két cica konyhája elkövetésében például), meg vetélkedő is. A fejtörő show részt a quiz night szervezte, emitt láthatod, kik is ők. Szóval, kedves társalgások, móka és kacagás volt a program a mexikói jellegű vendéglátós egységben. 

Mi a vetélkedősdiben a Szomszédok tévésorozatra vonatkozó kérdéseket kedveltük leginkább, hiába, a Mágenheim korszak megtette a hatását anno. Szégyenben is lennénk magunk előtt, ha nem tudtuk volna, ki volt Taki bácsi megformálója.  De persze voltak blogos feladványok is. Kérdés, mi látható a képen? Nem, az Anya gyermekével nem jó válasz....

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr104953222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása