Nesze!szer

Kedves Mikulás!

2012. december 06.

santa kocsis.jpg

Első körben tök köszi a csokikat. Meg a nógrádi pattintott sós pálcikát is. Az oreós milkáért is igen hálásak vagyunk, de... az van, hogy kicsit szorít a nadrág. És nem az államkaszával (sic!) van a gondunk. Így gyorsan összeállítottunk egy kis listát, minek örülnénk még, ha esetleg lesz még egy forduló és erre jársz este is...

moringa.jpg

- The Body Shop Moringa Body Butter.

Szuperek ám a karácsonyi dolgok is, de nekünk testápoláshoz ez örök szerelem, nem más. Az Allee és az Aréna plázákban keressed, csodás az illata, szerintünk gyorsan megtalálod. Ja, és nagyon jól hidratál, ha esetleg kiszárítaná a bőrödet a szél, miközben ide és oda repkedsz.

miku - hótánc.jpg

- Bomb Cosmetics Hótánc Fürdő Brulee

Ez annyira illene az alkalomhoz, hogy csak na. Már a maihoz. Imádjuk a narancs és az erdei bogyók illatát és azt, ahogy elolvas a fürdővízben. A Mammutban nézelődjél, a földszinten.

Lancome-La-Vie-Est-Belle-parfüm.jpeg

- Lancome La Vie Est Belle

Olyan könnyeden éhes, pihe és puha parfüm ez. Elegáns, nőes, nem agresszív, játékos...  Szerintünk ez kell a békés hangulathoz. Mit gondolsz? Ja, egy csomó Douglasban ott van a polcokon egyébként... Julia Robertsről megismered!

miku - estée karácsonyi szett.jpg


- Estée Lauder Art of Gloss karácsonyi szájfény szett

Ugye, ezen nincs mit magyarázni? Szerintünk a Váci utcai Lauderbe menj érte, ott tudtok Rudolffal parkolni is..
 Szerintünk ragyogó ötlet...

GlamourDaze_Ambient_72_1.jpg

- MAC Glamour Daze Ambient

Ha befér még, akkor ennek a kollekciónak örülnénk. Ugye, szerinted is jól jön egy kis csillogás? Az Arénában mindet megtalálod remélhetőleg...  A lakkokból hozhatsz dupla adagot, ezt csak úgy mellesleg mondanánk.

hyaluron-savas-szemkornyek-apolo-krem.jpg

- Yamuna Hyaluron savas szemkörnyékápoló krém

Az van, hogy elég sok buliba vagyunk hivatalosak idén. És ennél a szemkörnyékápolónál jobbat nem hordott hátán a föld. Tehát szükségünk lesz rá még sokszor a decemberi reggeleken. Nagyobb bioboltokban keressed, de a webshopból is gyorsan meghozzák, hidd el, még belefér... Neked is ajánljuk, bár azért korodhoz képest tök jól tartod ám magadat. (Ugye, nem botoxoltatsz?!)

santa mail.jpg

Szóval tök köszi, már nem is zavarnánk tovább téged, maradunk tisztelettel:

Nesze onlányok


Ui: Azt a hülye (bocsi!) Pocakot nem tudnád eltüntetni valahogy a tévéből? Vagy ez nem a te hatásköröd?

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr304950696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása