Nesze!szer

Egy kis bacon a szakállnak és itt a szerelem?

2012. december 06.

Bacon-630x504.jpg


Nem vicc. Okos emberek Seattle-ben feltalálták (megalkották) a bacon illatú borotvahabot. Merthogy szerintük semmi sem lehet vonzóbb a szalonna illatánál. A pasik már egy használat után győztesnek érezhetik magukat. Vagy inkább egy friss, vasárnapi reggelinek. Például. Becsületes nevén a J&D’s Bacon Shaving Cream akkor a legjobb, ha emberünk közvetlenül zuhanyzás után használja, de egy randi előtt is tökéletes választás, hiszen az illata még órák elteltével is ugyan olyan intenzív, mint közvetlenül használat után. Wow. Ami minket illet, nem tudjuk eldönteni, hogy egy szalonna-randi után mire készüljünk. Az örök szerelemre, vagy esetleg arra, hogy a következő sarkon megtámad egy medve?!
És ha azt hiszitek, már mindent láttatok, akkor bizony nagyon tévedtek. A készítők gondoltak a hölgyekre is, és megalkották a bacon ízesítésű ajakápolót. Ez tudjátok mit jelent, ugye? Azt, hogy ezen túl nem csak Mr., hanem Mrs. Bacon is lehet bárkiből, hehe!

Nesze!Dóri


(Aki nem hiszi, járjon utána ITT.)

bacon Shaving.jpg

Bacon-scented-shaving-cream-jpg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr414946146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása