Nesze!szer

Karácsony pánik nélkül

2012. december 03.

kari ajjji.jpg


Van egy visszatérő álmunk. Évek óta megy ez éjszakánként. A rémálom tárgya az, hogy úgy ébredünk, aznap van karácsony és mi még nem vettünk senkinek semmit. Ezt megközelítőleg öt- hat éve tudjuk álmodni. Elég nyomasztó - szívesen átadnánk másnak. Ja, és még fontos eleme az álomnak, hogy az álomban mindig a Lehel piacon próbáljuk menteni azt, ami menthető és vásárolni valamit, de a kereskedők már zárnak. Szóval, mint érezhető ebből is: a pánik bizony bennünk van a karácsonyi shopping ügyében.

Tetézi a dolgot, hogy milliárd karácsonyi partira vagyunk hivatalosak a decemberi szezonban. Oké, tudjuk, hogy ez balgán hangzik, mint panasz, de tényleg. Így nem sok idő marad vásárlásra. A Mikulást még valahogy sikerül megugrani, köszönhetően kedvenc trafikunknak, ahol pontosan ismerik, hogy amikor már itt a virgácsolás ideje, mi akkor rohanunk csokikat vásárolni. De a karácsony! Idén elhatároztuk, máshogy csináljuk!

Nem fogunk szétesni, mint a másnapos búgócsiga és rohangálni az ajándékokért. Nem, idén nekünk a vásárlással kapcsolatban Szűz lesz az ascendensünk (aki nem értené: pontosság, precizitás, tervezés) - és neten veszünk meg mindent. Felkutattuk az oldalakat és jól letettük a voksunkat. Na, nem a küszöb elé, hanem a mall.hu oldal lett a kiválasztott. Egész konkrétan a konyhai főzőlaptól a divatos csizmáig mindent találtunk az oldalukon, ráadásul, igen gyors kiszállítást ígérnek.

Tettünk is egy próbát, és néhány nap alatt itt volt a táska, amit rendeltünk. Igen pöpecül néz ki! (A divatos cuccokat Itt találod összegyűjtve, hogy ne kelljen barangolnod!). Mondjuk, külön kiemelnénk, hogy ennél a vásárlásnál senki nem lép a tyúkszemünkre, nem kell fintorgó eladókat néznünk (a múltkori gyűrűs posztra gondolunk), és simán kortyolgathatjuk a kakaónkat is shopping közben, persze, csak a klaviatúrát kell félteni.

Szóval, nálunk idén az idegösszeomlás és pánik érdeklődés hiányában elmarad - a mall.hu-n jól beszerzünk mindent.
Oké, a beiglit máshonnan kell megoldanunk azért...

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr554930625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maximum grimbus 2012.12.03. 16:14:35

jaj, pánik már rajtam is van, mert még nincs meg mindenki karácsonyi ajándéka... örülnék ha a lányomnak összejönne ez az iphone, mert megvenni sajna nem tudjuk. Futok is érte még egy kört, aztán hátha ly.my/futazarzabalo
süti beállítások módosítása