Nesze!szer

Békás ünnepeket!

2012. november 30.

Anny béka6.JPG

Oh, ha Obama elnök tudná, hogy mi mióta vesződünk a békákkal... na, mindegy! Szóval, az elnök a ludas, ugyanis tavaly Brekivel nyitotta meg a karácsonyi szezont és azóta újra trendi lett a "zöldség". Így nem is csodálkoztunk, amikor az ANNY körömlakkok is tisztelgésnek indultak a kultusz előtt. Így ma már a körmünkre és a karácsonyfánkra is varázsolhatunk békát... persze, azért azt nem kéne csókolgatni, hisz váratlanul megszúrhatja az embert a tűlevél, bár a majdnem királyfivá vált egyedek is képesek ilyet cselekedni....

Lényeg: a Douglas polcain már ott sorakoznak a békák ihlette lakkok is az Anny családból

A fémesen csillogó ezüstszürke "silver shadow"No. 445 ideális kiegészítő az esti partikra; a "bourlesque" No. 470, egy gazdagon fénylő vörös, mely egyszerre idéz meg pompát és eleganciát. Az igazán trendiszín pedig a "rockstar babe" No. 575, a fényűzően Pazar zöld – igazi “must have” darab  a tél iünnepi szezonra!  Egyébként met tök mókás a szett, ahogy a brekiség és a lakk így együtt pihen.  ( 2.990 Ft)

Na béka veletek, itt a post vége, fuss el véle - brekk...

 

Anny béka.JPG

 

 

Anny béka2.JPG

 

Anny béka3.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr664938982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása