Nesze!szer

Illatozz gyémántfürdőben

2012. november 28.

st tropez.jpg



Készen állasz rá, hogy magadra fújd az idei év legtündöklőbb karácsonyi illatát? Aki bújt, aki nem nemrégiben megalkották egy parfümöt, amelynek alapanyagához valódi gyémántot -nem viccelünkk- igazi, pici, tündöklő gyémánt darabkákat használt fel. Ezentúl a mi bőrünk is bármikor úgy csilloghat, mint Belláé a Twillightban - már annak, aki szeretné. Feltéve, ha ki tudjuk fizetni, az amúgy közel 70.000 Ft-os csoda szagot. Ja és ha kiutazunk érte Londonba, ugyanis ott lehet majd csak megvásárolni és csak korlátozott ideig.
A mi szívünk is majd megszakad (hi-hi), de ahogy a mondás is tartja, a remény hal meg utoljára. Szóval tollakat elő, és írjunk is gyorsan a Jézuskának, hátha… (Ha már a gyémántoknál tartunk, azért az egy picit elgondolkodtató, hogy vajon a St.Tropez névválasztásának köze van Rihanna legújabb slágeréhez a Diamonds-hoz?)

Nesze!Dóri

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr864921492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása