Nesze!szer

LRP koncentrált korrigáló

2012. november 27.

LRP_RedermicR2.jpg

Kinézetre olyan, mint azok a gyulladásgátló izék, amiket a kezünkre kenünk az ínyhüvelygyula ellen. Olyan tudományos, de azért nem elrémisztő. La Roche-Posay Redermic R a neve az újdonságnak, amely a mély ráncok eltüntetését tűzte ki céljául. Az öregedési foltok is ellenszenvesek neki és a feszesség-vesztés is. Nagyon erőteljesek hatóanyagai, retinolban gazdag, így koncentrált korrigáló-bőrápoló intenzív kiadásban leginkább. Tényleg a mély ráncok, az egyenetlen bőrfelszín és az idő előtti foltok ellen ajánlanánk. Mondjuk szerintünk nincs nő, aki a foltok megjelenését időszerűnek gondolná, csak ezt így szokták hívni. Tényleg elég sok hatóanyag van benne, ha lehet, ne menj szoliba, amíg használod és más retinolt tartalmazó készítményt se használj. Textúráját tekintve kellemes, friss, nem ragadós, könnyen beszívódós. Mi most a száj melletti ráncot kezeljük vele doszt...ja, érzékeny bőrűeknek is ajánljuk és hipoallergén!

(Ezek vannak benne pl:

Retinol 0,1% : stimulálja a sejtmegújulást, simább és egyenletesebb bőrszínt eredményez, stimulálja a kollagén és elasztin szintézist a ráncok csökkentéséért.

Retinol Linolát 0,2%: a Retinol folyamatos felszabadulását segíti elő, így lehetővé téve a magasabb kíméletességet még az érzékeny bőr számára is.

Adenosine: a Retinol hatékonyságát segíti elő, tompítja a ráncokat és enyhíti a bőr szárazságát.

LHA: hámlasztó, bőrmegújító hatása van.)

LA ROCHE-POSAY REDERMIC R - KONCENTRÁLT KORRIGÁLÓ BŐRÁPOLÓ – INTENZÍV - 7 999 Ft
.

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr304923110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása