Nesze!szer

Bőrápolás May Lindstrom módra

2012. november 26.

MLmay.jpg

 
May Lindstrom exmodell, sminkes, leendő anyuka (vagy csak hívjuk polihisztornak?) gondolt egyet, s a világ minden tájáról, nők ezreinek bőrápolási rituáléjából inspirációt merítve megalkotta a saját, kézzel készített, kizárólag természetes és organikus alapanyagokból álló gourmand bőrápoló termékeit. Igen, jól értetted. Ugyanis a sok-sok jótékony hatású fűszer, nyers kakaó, növényi olaj nem csak a bőrödre, de érzékszerveidre is kiváló hatással van.
Ha ez nem lenne elég, érdemes a csomagolást is megszemlélni: svájci fejlesztésű, luxusminőségű sötét üveg, mely tökéletesen védi a termékeket a külső hatásoktól, így sokáig megőrzik minőségüket - tartósítószerek nélkül is! Itt tudod megrendelni a termékeket ITT. Nemsokára elérhető ITT is.
Nesze!Noémi
MLSgroupgiftbox.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr434926073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása