Nesze!szer

OlvasóNapló: Csillagleső 2013

2012. november 15.

csillagleso-3D.jpg

Vigyázat! Tudatosság! - áll a könyv elején, és ha te nyitott vagy erre, akkor neked szól ez a post. Ne olvassad tovább, ha szerinted az élet egy romhalmaz, problémák sorozata és ehhez ragaszkodni szeretnél a következő esztendőben is. (Mert ugye, bármilyen fura is, immáron az évnek az ő végét tapossuk, nem jöttek értünk az ufók, az angyalok sem isszák a kávét mellettünk a Moszkván a Starbucksban, és léggördeszkán sem közlekednek mindenféle fura lények a körúton - pedig 2012-re már mondtak mindenféle érdekességeket...D)

Kiss Balázs Kunó egyébként asztrológus és még sok minden más, mélyről avagy pont magasról hozott az ő tudása. A 2013-as Csillagleső, ugyanúgy, mint az idei leselkedő, minden napunkra külön üzenetet tartalmaz. Olyasmi ez, mint egy kalendárium, csak nem az van benne, mikor érdemes elültetni a paradicsom palántákat, vagy megmetszeni a gyümölcsösben a rügyeket - az marad Bálint gazdának. Ráadásul, szép, hosszú okosságokat kapunk a következő esztendőnkre Balázs által - vaskosra sikerült a mű ugyanis, majdnem néccá oldal. Ne úgy képzeld el a napi tanácsokat, amint ez a magazinokban gyakran lenni szokott: a Kos ne vegyen ma fel piros zoknit, vagy a Bika ma ne morogjon a társára, szóval nem erről van szó. Inkább olyasmikre gondolj, hogy érthetően elmondja: a tavasz egy részében az elengedés a hangsúlyos, vagy épp úgy áll a Jupiter, hogy... a maja hullámvarázs is előkerül a könyvben, olykor pedig egy meditációt javasol az író. Tényleg akkor használd ezt a könyvet, ha hajlandó vagy jövőre magadon dolgozni, illetve szeretnéd, hogy jobban értsd és kézbe is vedd az életedet. Azok, akik olvassák eleve Kiss Balázs Kunó asztrológiai üzeneteit (ITT), megközelítőleg tudhatják, mire számítsanak. Hogy azzal, ha elindulsz egy úton önmagad megismerése felé, már nem mondhatod azt: mindig a világ a hibás, és nincs a teremtésben vesztes, csak én! Inkább megtanulsz figyelni arra, mikor, milyen energiák dolgoznak, mit érezhetsz erősebben - ebben segít a könyv, hisz napi lebontásban, érhetően mondja el, mit figyelhetsz meg magadon, min munkálkodhatsz, mi újat hozhatsz be esetleg az életedbe, vagy zárhatsz le. Mankó a Csillagleső, de olyanoknak, akik szeretnének járni és nem azt várják, majd valaki megteszi az első lépéseket helyettük, vagy hívnak egy taxit. Mert az úton bizony neked kell elindulnod, nem másnak, mint ahogy boldog sem lehet más helyetted! - bár ezt már mondtuk sokszor ugye.

Zárásként itt a mai napra szóló üzenetet, hogy mutassunk kicsit a példát:

A Hold együtt áll az Antares-szal, a Skorpió csillagkép szívével, ami az Isteni Szeretet szimbóluma. Egyben szemben áll a Jupiterrel, ami a Szeretet Bölcsessége. Ezen a napon nagyon fontos, hogy a teljes és tökéletes elfogadás állapotában légy. Ne hazudj önmagadnak viszont, ha valami nem tetszik, akkor egyszerűen fogadd el magad ilyennek, fogadd el a másságot mindenben. Így teljes az univerzum. Aki meglátja mindenben a tökéletességet, az a Bölcs igazán, mert övé a Teljesség. Légy a társa a világnak, partnere, ahol mindenben minden támogatja egymást. S ahol nincs támogatás, ott csak a félelem és a hazugság áll ellent. Lásd meg, vigyél fényt mindenbe ma!

Jó utazást önmagatokhoz!

Kiss Balázs Kunó - Csillagleső kétezer-tizenhárom (Unio Mystica kiadó)

A könyvet a nagyobb boltokban is megtalálod, de ITT is rendelheted

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr304908452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása