Nesze!szer

Almás-szedres arcápolás - Sothys

2012. november 13.

sothys kezdő.jpg

Amikor meghallottuk, hogy a Sothys szezonális arckezelésében idén ősszel/télen a szeder és az alma kombója dolgozik, rögtön úgy éreztük: ezt ki kell próbálnunk! A francia cég ugyanis mindig kihoz egy aktuális Gourmand kezelést és otthoni termékeket is hozzá. Azért aktuális, mert ősszel például a bőr elvékonyodik, tónusát veszti és dehidratálódik - érezzük mi is rendesen. Télen lelassul a működése - így a megerősítésre kell törekednünk, hogy ellenálljon a hideg időnek. A Sothys szezonális arckezelésében megszabadítják a bőrt saját méreganyagaitól, hogy oxigén-felvevő képessége javuljon, így a sejtek önmaguk tudnak regenerálódni. És feltöltik ugye létfontosságú ásványi anyagokkal, melyek táplálják a bőrt, hogy ellenállóbb legyen. Így a Gourmand kezelés mindig a szezon igényeire van szabva - és az arcunkra.

Ennyi a tudományosság. A lényeg, hogy egy csodálatos és illatos arckezelésen vettünk részt minap. Szeder és alma keveredett a rajtunk használt termékekben, ahogy azt már mondtuk. Peelinggel, masszírozással, maszkkal, mindennel, ami kényeztető jellegű. Nem is értjük, ezt miért nem lehet tb-re felíratni egy ilyen Sothys arcápolást, hisz nemcsak az arc, hanem a lélek is újjászületik ilyenkor. (Meg úgy általában járni az embernek minimum havi egy kozmetikus látogatás!) Mi legalábbis ezt éreztük, amikor Odorán Kinga masszírozott. Annyival jobb lett a bőrünk állaga, hogy amennyiben nem a Boci, boci tarka lenne az egyetlen tudásunk a tárgyban, zongorázni tudnánk a különbséget az előtte és utána fronton. A végére annyira bejött ez az alma-szeder páros, hogy beszereztünk gyorsan az aktuális lakossági termékekből is, hisz az is kapható a szalonokban.

sothys1.jpg

Az Oxy-minerals cure vizes állagú, magas koncentrációjú szérum, mely vitalizálja a bőrt. Mivel mi szérum mániásak vagyunk, nem hagyhattuk ott! A sejtek számára jobb oxigén-felvételt biztosít, így megerősödik a védekező képessége a környezeti hatásokkal szemben. Csodás alma-szeder illattal! (12 000 Ft)

sothys2.jpg

A 2-in-1 mask scrub pedig egy rózsaszín agyagot tartalmazó, szemcsés peeling és maszk egyben, mely puhítja a bőrt és elősegíti a bőrfelszín meg. Itt is ugyanaz a finom illat kényezteti az érzékeket, mint a többi aktuális termékben. (9 900 Ft)

Szóval, aki teheti, annak nagyon ajánljuk az őszi-téli Gourmand kezeléseket a Sothys kínálatából és az otthon használható termékeket is. A szérum pillanatok alatt változtatja meg a bőr állagát!  ITT megtalálod az összes szalont, ahol a francia termékekkel dolgoznak - de mi régi szerelem okán Sipos Zita kozmetikáját ajánlanánk külön kiemelve - cím ITT. Csodás almás-szedres szépülést nektek!

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr964904616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása