Nesze!szer

Breaking Dawn - szemen és körmön

2012. november 12.

Breaking_Dawn_Part_2_Still_2_a_h.jpg

Az essence rákészült a Hajnalhasadás második részére. Mutatunk is egy kis ízelítőt a kollekciójukból, amelyet már megtalálsz az üzletekben - hisz kollaboráltak a Summit Entertainmenttel. Nekünk a pigmentek a kedvenceink, de a lakkok se kutyák, vagy vámpírok? Meg acsillogó szemhéjtus is bejövős. Persze, csak nappal merjük használni. Felsoroljuk nektek hivatalosan a választékot - némi kis megjegyzéssel.

ess_bd_pig_multi04_1002.jpg

essence breaking dawn – enyhén pigmentált szemhéjpúder

Vámpír szemek! Ez a finoman pigmentált szemhéjpúder, három sötét, majdnem fekete, valamint világos arany árnyalatokban áll rendelkezésedre, hogy tekinteted lenyűgöző és titokzatos legyen akár Bella Swan-nak. A finom csillámlástól kezdve a fémesen át az erősen szikrázóig, hogy az együttes hatás igazi vámpír lány külsőt eredményezzen. A pigmenteket használhatod önállóan vagy kombinálva. Az ideális alap: az essence colour art szemhéjszín alapozó. 01 jacob’s protection, 02 alice had a vision – again, 03 a piece of forever és 04 edward’s love árnyalatokban kapható.
Ajánlott fogyasztói ár: 849 Ft

ess_bd_eyel_lila01_0939.jpg



essence breaking dawn – folyékony csillogó szemhéjtus
A vámpír megjelenés nélkülözhetetlen kelléke! A folyékony csillogó szemhéjtus két misztikus és mágikus színben elvisz téged a legsötétebb éjszakába, hűvös, finoman csillogó pigmentjeivel. Pontosan és könnyedén tudod használni a vékony ecsetnek köszönhetően. 01 alice had a vision – again és 02 jacob’s protection árnyalatokban kapható.
Ajánlott fogyasztói ár: 749 Ft

ess_bd_lips_weiss.jpg



essence breaking dawn – ajakrúzs
Randevú éjszaka! Ez a rúzs apró arany részecskékkel garantálja, hogy még a vámpíroknak is elgyengüljön a térde. Selymes textúrájával és kényeztető formulájával biztosítja ajkad puhaságát, ami csak arra vár, hogy Edward megcsókolja…01 a piece of forever árnyalatban kapható. (Mondjuk, Edwárdnak is szólni kéne szerintünk - rajtunk elég nevetségesen állt egyébként, de mi ez ügyben konzervatívak vagyunk)
Ajánlott fogyasztói ár: 849 Ft

ess_bd_lipg_weiss.jpg

essence breaking dawn – szájfény
Ajkak, mint Alice-é és Rosalie-é! Ez a szájfény a drámai vörössel, valamint az intenzív lilával csábító fényt ad ajkaidnak. A fémes hatás garantálja az igazi Cullen stílust a Volturi elleni harcban. 01 alice had a vision – again és 02 renesmee red árnyalatokban kapható.
Ajánlott fogyasztói ár: 649 Ft

ess_bd_powder_weiss.jpg



essence breaking dawn – csillámló púder
Abszolút nélkülözhetetlen minden Twilight lánynak! A finoman csillámló púder különleges ragyogást ad arcodnak és testednek, valamint gyönyörűen simává varázsolja bőröd – a végső vámpír csábításért. 01 bella‘s secret árnyalatban kapható. (Ez nagyon kis pofásan néz ki - szerintünk!)
Ajánlott fogyasztói ár: 999 Ft

ess_bd_blush__weiss.jpg



essence breaking dawn – pirosító
Elegáns sápadtság? Merj elpirulni – és ne csak akkor, amikor egy soha véget nem érő szerelmi történet egy csókkal végződik a képernyőn. Ez a pirosító lágy és finoman csillogó pírt ad arcodnak. Bársonyos textúrájának köszönhetően könnyen használható a fantasztikus befejezéshez, hogy megjelenésed egy elegáns, sápadt vámpíréhoz méltó legyen... 01 renesmee red árnyalatban kapható. (Ez elég erőteljes színű - mindenképpen próbáld ki, mielőtt megveszed, nekünk sok is az arcunkon!)
Ajánlott fogyasztói ár: 949 Ft

ess_bd_nail_weiss.jpg



essence breaking dawn – körömlakk
A négy intenzív színű körömlakk ebben a kollekcióban biztosan tart hajnalhasadásig… és tovább! Misztikus éj kék, csábító fekete, sötét és drámai lila, valamint csillogó arany árnyalatok garantálják a szemétgyönyörködtető körmöket minden Twilight Saga partin! (Ezek egész egyszerűen nagyon szépek, ajánljuk - vámpír allergia esetén is!)
01jacob’sprotection, 02 alice had a vision – again, 03 a piece of forever és 04 edward’s love árnyalatokban kapható.
Ajánlott fogyasztói ár: 649 Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr694903918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

blue angel 2012.11.17. 14:07:13

En lemaradtam az Alice lakkrol  Mast meg tudtam venni, amit akartam.Tudom, ez nem olyan honlap, de ha valaki megvette, es megsem tetszik annyira, megvennem szivesen, jo aron. Koszonom szepen.  nagytimszi@gmail.com
süti beállítások módosítása