Nesze!szer

E-Sminksuli-Sminkre fel!

2012. november 11.

vogue japán beauty.jpg

Hétvégi móka

Kedves lányok, a következő sorok intő jellegűek lesznek. Akinek nem inge, ne vegye magára, akinek inge, szeretettel üdvözöljük.
Új szelek fújnak, minden megújul, cserélődik. Miután október elején a Szaturnusz a skorpió jelébe lépett, egyúttal a Plutó uralma alá került, ez az uralmi csere (sok) mindent átminősít. Hogy jön ez a sminkeléshez? Elmondom. Ideje a sminktáskád mélyére nézni, átértékelni, milyen hasznos és haszontalan dolgokat találsz ott és csak az értékeset, a használhatót megtartani. A divatos, vagy annak tűnő, „másoknak is jól áll” kütyüktől egyszer s mindenkorra tartsuk magunkat távol. Az évek óta halmozódó fölösleges kacatok laza mozdulattal kerüljenek a kukába, ami naprakész, ép, illik a személyiségedhez, az maradjon. Az értékrendszeren van a hangsúly: más szemmel kell néznünk a neszeszerünk tartalmát, máshogy kell viszonyulnunk.

rózsszáj5.jpg


Javaslom, hogy első körben a fémes csillogású, babarózsaszín szájfénynek/rúzsnak mondj búcsút. Sajnos, van még, akinek ez a favorit… légyszi, ne! Kifinomult szememnek fájdalmas látvány ez, de az is alapvetés, hogy a 90es évek óta egyre természetesebbek vagyunk a sminkelésben. Füstös szem és vörös rúzs párti vagyok, emellett mindig hagyok egy kis természetességet a sminkben. Ettől lesz élő az arcod! A fémes fény inkább ijesztőnek hat, mintsem vonzó külsőt varázsol. Nem a fémes és nem a rózsaszín ellen vagyok, inkább a kettő kombója, ami bántja a szememet. Ha már rózsaszín, legyen kedves vagy nedves csillogású, a fémes hatást pedig használjuk a szemhéjunkon. Amit tuti kerülj el, az a Labello ajakápoló rózsaszín ajakírjai, jobban szárít, mint ápol és a színe is hullasápadtá tesz. Ami még elkerülendő, az a vastag rétegben felvitt, szinte már csöpögni látszó szájfény. Kifinomultság, ez az irányelv! Ujjbegyeddel pöttyints ajkad közepére, majd finoman kend a külső zugok felé. Ha mégis „rétegesebben” szeretnéd, akkor tapogasd végig az ajkadon a szájfényt, legegyszerűbb ugyancsak az ujjbegyeddel.
Amit szerintünk érdemes megnézni, ha rózsaszín ajkakat szeretnél a MAC Angel nevű Lipglass és a Pagoda nevű Cremesheen termékei. Ajakszínező vásárlása esetén vedd figyelembe, milyen csillogó részecskék, pigmentek vannak a szájfényben. Ha csak színt szeretnél, vegyél természetes csillogásút, vagy sima lakk hatásút.

rózsszáj2.jpg


A rúzsok gyöngyházfénye is hathat fémesen. Nem is annyira az számít, hogy a rúzs, inkább a pigmentek csillogása legyen meleg hatású, így elkerülheted a bádogember effektet. Minden a látásmódon múlik! Mindenki mást talál esztétikusnak, mást nevezünk szépnek, másképpen érezzük jól magunkat. Indulj ki magadból, ne a divat diktáljon! Az aktuális trendeket csak kiindulópontnak használd, és a lényeg, hogy találd meg bennük önmagadat.
Vésd vagy pecsételd végre valahova, leginkább a szívedbe: én ÉN vagyok.

Nesze!Detti

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr414899975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása