Nesze!szer

Art market - művészi randi

2012. november 05.

art market nyitó2.jpg

Te milyen randin voltál már eddig? Szörnyűn, csodálatosan, rapid randin, vagy főzősön? Most mi valami nagyon másra invitálnánk meg.

Art Market Budapest a neve, ami tulajdonképpen egy művészeti randi. Végre valami olyan Magyarországon, ami kortárt képzőművészeti kultúra és már hagyomány is. Az első ebből több tízezer fő feletti látogatottsággal zárt, teltházas kiállítási csarnokokat láthatott az, aki ellátogatott ide. Igazi meeting point lett a rendezvény, ahol az alkotók, az alkotásra éhesek és a csendesen szemlélődők egy égisz alatt barátkozhatnak és vitathatják meg, mire gondolt a költő... avagy a szobrász. A vásár idejére Budapest 2012-ben is Közép és Kelet-Európa művészeti központjává válik. De lássuk be, hogy egy ilyen óriási programot, vagy rendezvényt menedzselni is óriási művészet, így külön öröm, hogy ebben a jajjj, minden rossz és vége a világnak hangulatot árasztó Budapesten
kikapcsolódhatunk és máshogy gondolkodhatunk kicsit. Mert mi más lenne a gyógyír sokszor a bajokra, ha nem a művészet? Mi már nagyon várjuk és ott leszünk! Persze, alkotásokkal nem készülünk, az legyen a művészek dolga. Mi majd szemlélődünk és cseréljük az eszmét más országok artistjaival is. Nagyon.

Jöttök? Színekből a feketét, szürkét és a barnát gondolnánk művészeti ruhatárnak... Ti? (Millenáris, november 8-11 között!) 

art market kép.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr394889942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása