Nesze!szer

Party smink és haj on!

2012. október 26.

barbi party.jpg

Hétvége, hétvége, hétvége... de jó, örülünk neki nagyon. Sőt! A következő hét megint rövid lesz, hát köszi Uni, hogy ilyen jó fej vagy velünk, tényleg! Jönnek is a bulik szépen, sorban, hát mit tegyen az ember lánya, ha hívja az éjszaka? Néhány hete már szóltunk kicsit róla, de az van, hogy leltünk egy új helyet a városban, ami eléggé tuti, már ha szépülésre vágysz párti előtt. Mondjuk, szalagavatóra is tök ajánljuk, azzal együtt, hogy hát a mi szalagunkat igen rég felavatták már. Inside a hely neve, tuti sminkes-fodrász található és irtó szimpatikás a koncepciójuk is:  : „Fashion is inside you and not around you” (a divatot magadban és nem magad körül kell keresni). Ez az a gondolat, amelyből az INSIDE csapat alkotó folyamatai kiindulnak. A makeover szalonok kívülről érkező iránymutatásaival szemben életérzést kínálunk, amelyben a stílust a mi útmutatásunkkal saját magad teremted meg. Mi felkutatjuk a saját divatod – és a segítségünkkel megtanulod viselni, alkalmazni azt."

Mi próbáltuk, önnön fejünkön teszteltük. És azt mondjuk: végre egy hely, ahol olyan hajat csinálnak, amivel nem csak két percig nézel ki jól és a sminked sem olyan, hogy bekerülhetnél az 1982-es kiadású Ez a divat magazinba. Felül fodrászat-smink és divat, Ahol egyébként pedig van egy szuper tér, ami műteremnek is használható, már ha szeretnél esetleg bármit fotózni, fotóztatni. Designer ruhákat is találsz, így tényleg nem gond a buli, a parti. Az ár egyébként meg tényleg szuper, mutatjuk is. Irányi utca, mi rendszeres látogatók leszünk, az tuti. Ja, a facebookos oldaluk itt, és már 3000 forintból party on!

stylengo_szorolap0824_tmp2bw.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr534870334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása