Nesze!szer

Halle Berry itt, hol ott!

2012. október 26.

hallecover0.jpg

Az orosz Interview magazin címlapján fogja a fejét Halle Berry. Olyan diszkós az egész. Ha bírod őt és közelebb is kerülnél hozzá, akkor mondjuk, hogy most jelent meg a Closer nevű illata is.

 "A provokatívan gyönyörű reklámkampányban, melyet Alexei Hay fotózott és Francis Lawrence rendezett, Halle Berry ugyanazokkal a nemi szerepekkel játszik, amivel a parfüm is kitűnik a többi közül. Fehér férfi inger visel, kigombolva, monogramjával és nyakkendővel hangsúlyozva, ráadásul ezüstös mintájú fekete csipkés melltartója is kilátszik; Halle magabiztosan áll, szemei a kamerára szegezve, miközben egy pár csupasz, izmos férfi kar öleli át a testét.  A parfüm hozza össze a párt, egy közös illatos vonzalom, amelyet nem lehet megtagadni. A feltűnő, szexi kampány felfedezi az elemi szexuális kémiát  férfi és nő között, amit a szaglás ereje erősít fel." Egyébként mókás, mert friss, virágos illat, de férfias jegyek is találhatóak benne. Mindenképp illatold meg, neked bejön-e, mert nem csak a vad málna az érdekessége, elég fás jellegű. Elég megosztó lett, van, aki isteníti, hogy ilyen jót ő még soha, van, aki pedig a padlóápolóhoz hasonlítja. Szerintünk nem rossz egyáltalán, kérdés, mit vársz egy szagtól? Ha megjegyezhető szeretnél lenni, akkor mindenképp ismerkedjetek meg a Closer-rel közelebbről!

A Closer by Halle Berry illatkollekció:
EDP 15ml        5369 Ft

EDP 30ml        7779 Ft

DNS 75ml        2569 Ft

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr774867797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása