Nesze!szer

Spirál a best of listáról

2012. október 22.

excess spirilongo.JPG

 

Eva Longoria,  akit színésznőnek szokás nevezni az arca, vagy a szeme az új L'oréal spirálnak. Ez is a milliomos család tagja, kedveltük már egy korábbi változatát eléggé, hisz igen jól használhatónak bizonyult. Ennek most olyan nőiesen szexi a kinézete,komoly ez a vörös és arany kettős. A kefe olyan nagyon sündisznós, van, aki esküszik erre, van, akit meg kiráz a hideg tőle és a kevesebbet elválasztót bírja. Ennek az előnye az, hogy igazán tutin szétválasztja a pilláidat, nekünk sokszor Csomós Marit formálnak a mieink, ha kicsit nem figyelünk oda.

A bemutatón Török Móni sminkes (aki modell volt, nem is akármilyen) elmondta, hogy ő mindig háromszor áthúzza a pillákat sminkelésnél. Így, ahogy megtekintettük a modelleken, tényleg teljesen műszempilla hatású lett az egészj. Nekünk ez még csak majdnem jelleggel sikerült itthon, igaz, viszonyítás kérdése, mert volt már akkora műszempillánk, hogy Agárdig tudtunk pillázni vele. A  szín maga igazán fekete, az illat pedig jó. Igen, nekünk ez igazán fontos, hogy ne büdi legyen, amikor reggel beleszippantunk az arcrajzolás fázisában, inkább a kávétól szeretnénk felébredni. A dúsító hatása elég rendben van, olyan, mintha a kifestőkönyv vonalát áthúznád még néhányszor. Azoknakvajánljuk, akiknek nem elég sűrű, viszont hosszú a pillájuk. (Tudjátok csajok - ricinus!). Mi ezt használjuk majd, ha kifogy a mostani Max Factorka, mert épp egy barnát nyüstölünk belőle. Utána pedig jöhet ez a szexi milliomos!

L’Oréal Paris VolumeMillionLashesExcess szempillaspirál -  4299 Ft

excess spiri.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr14859951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása