Nesze!szer

SJP kedvence nálunk is!

2012. október 19.

crislu4.jpg

CRISLU


Hogy mi a közös Sarah Jessica Parker-ben, Paris Hilton-ban és Puff Daddy-ben? Na, persze azon kívül, hogy mind ismert szupersztárok. Abban, hogy mindannyian CRISLU ékszereket viselnek.

crislu5.jpg



A CRISLU egy nemzetközi designer ékszermárka, több mint 15 országban van jelen a világon. De, hogy a közepébe vágjunk, olyan divat nagyvárosokban forgalmazzák, mint New York, London és Tokyo. A CRISLU alapján a hibátlan, tökéletesre vágott cirkónia kő, valamint a kézzel készített ezüst alapanyagú ékszer mikro pave foglalata arannyal és platinával befuttatott része adja. Ahogyan a bemutatón Bryan Crisfield, a CRISLU tulajdonosa fogalmazott: Ez egy olyan ékszer, amely ugyan nemes, és feltűnő, nem érzed magadat kényelmetlenül a viselésekor. Nyilván arra gondolt, hogy nem egy több millió forintos ékkővel a nyakadban sétálsz az utcán átlag emberek között, hanem egy megfizethető, mégis elegáns, nem mindennapi ékszerben.

crislu6.jpg


A cég első két budapesti üzletét az Aréna Plázában és a Mammut Bevásárlóközpontban nyitották meg, a kínálat pedig rendkívül széles - én már csak tudom, aki szerda este ájuldoztam a kiállított darabok között -, az örök érvényű klasszikus daraboktól kezdve a legújabb trendekig mindenki megtalálhatja a neki tetsző kincseket.
A cég 50 éve töretlen sikerrel forgalmazza ékszereit, a garancia pedig szerintem Sarah Jessica Parker neve miatt is hihető.

A bemutatót szerda este tartották a Symbolban. Mutatunk néhány fotót az ékszerekről és a rendezvényről, ahol Tatár Csilla volt a műsorvezető.

Nesze!Livi

crislu9.jpg

crislu7.jpg

crislu1.jpg

crislu8.jpg

crislu2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr774856989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása