Nesze!szer

L'Occi boldog karácsonyt!

2012. október 18.

loccikariabra.jpg

Az igazi karácsonyi szezont mi idén a L'Occitane sajtótájékoztatónk kezdtük. És azt mondanánk: varázslatosan! Mondjuk is a mesét. Hol volt, hol nem volt...

Provence-ben a misztikus  Illatkereskedőre  varázslóként tekintenek   káprázatos illatkreációinak köszönhetően. A  legenda szerint decemberben, egy hideg téli estén,  az Illatkereskedő csatlakozott társaihoz, hogy  megünnepeljék a napfordulót. A találkozóhelyük  az erdő szélén volt, ahová a fiatalember elsőként  érkezett meg.
Hirtelen egy fénysugárra lett figyelmes. Hogy  megnézze, honnan eredhetett, belépett a sűrű  erdő mélyére.  rövid időn belül azt vette észre,  hogy  lábnyomaiban tavaszi  virágok sora kel életre. A varázsló talált egy pálcát is, és felfedezte a verbénafát és a mogyorófát is, és egy fát rózsaszín virágokkal.
 „Egy varázsütésre a hatalmas olíva fa ágait rózsaszín virágok terítették be. Ez a váratlan virágzás a  Marvellous Flowers virágos-gyümölcsös jegyeivel árasztotta el az erdőt.” Így született meg a két vonal a Marvellous Flowers és a Magical Leaves. A varázslatos termékek most karácsonyra, limitált kiadásban kerülnek a polcokra. Nekünk a rózsaszínebb dolgok tetszettek illatilag jobban. A zöldet egyébként férfiak és nők is egyaránt használhatják.  Van a kínálatban edt, amely a  rózsa- és peóniacsokor jegyeit ötvözi a piros  bogyós gyümölcsök szikrázó illatával (11 900 Ft). Csillámolaj (8 700 Ft), mely külön szerelmünk, nagyon ajánljuk, gyönyörűen mutat a polcon is. Testápoló (9 850 Ft), ezt ne tartsd melegben, mert tapasztalatunk szerint hamar avasodhat. Kézkrém, amely az idei best of eddig a listán, nagyon varázslatos a kinézete is. Radírozó tusfürdőt is választhatsz az Illatmester örökségéből (ez a zöld vonal része - 4 350 Ft), szappant ( 750 Ft) otthonra és lakásillatosítót is ( 4 700 Ft). Ez nekünk giga like, teljesen beleszerelmesedtünk a sajtótájékoztatón.  Köszi az Illatkereskedőnek és már most mondanánk, hogy boldog karácsonyt Provance tájaira is. Ja, a limitált kiadás darabjai november 5-étől lesznek az üzletekben!
 



loccikari2.JPG

loccikari6.JPG

loccikari4.JPG

loccikari3,5.JPG

loccikari5.JPG

loccikari1.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr974855675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása