Nesze!szer

Menni kéne, menni kéne

2012. október 08.

Levi's (1).jpg

Levis kampány. Tök bírjuk. Meg a farmerjeiket is, hogy említsünk egy személyes problémát, ugyanis végre egy márka, ahol nem csak tömbben gondolkodnak, rájöttek, hogy a nőknek van csípőjük és derekuk is. Számunkra ez csudi klassz. Meg komázzuk ám a pulcsijaikat is, van egy igen pöpec darabunk tőlük. Ez a hivatalos szöveg hozzá, már a kampányhoz, mutatunk néhány képet, meg egy videót. Mi készen vagyunk a tettekre! Ti?

A Levi’s® bemutatja 2012-es Go Forth™ kampányát. A Go Forth™ kampány középpontjában az új 2012 Őszi/Téli kollekció áll, mely kifinomult megjelenést biztosít azok számára, akik minden reggel tettre készen, célokkal vezérelve öltöznek föl. A kampányképeket Christian Weber készítette. A tetőtől talpig Levi’s®-be öltözött modellek mozgásban tartják az Levi’s® őszi/téli kollekcióját. Az első Go Forth™ kampány 2009-ben Észak-Amerikában indult útjára, majd 2011-ben terjedt el világszerte.

 

 

 

Levi's (13).jpg

 

Levi's (3).jpg

 

 

Levi's (4).jpg

 

Levi's (7).jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr674813367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása