Nesze!szer

George Clooney volt barátnője férjekkel vásárolgat

2012. október 08.

lisa2.jpg


Néhány héttel ezelőtt kaptunk egy lehetőséget. Örültünk is mi rendesen, dolgoztunk is érte még rendesebben és hálásak is vagyunk, hogy a Nesze!szerrel felnőttünk idáig. Így Dia élete első angol nyelvű interjúját készíthette el, nem is akárkivel. És most következzék a beszámolója és a beszélgetés maga.
A pulzusom akkor szökött az egekbe, amikor közölték a telefonban,  az interjúalanyom nem más lesz, mint Lisa Snowdon, akit a média csak úgy hív: George Clooney exe. Igen, Lisa és George 2000-ben ismerkedtek meg és öt évet töltöttek együtt! A pletykák szerint a románc Lisa miatt ért véget, aki nem akart Amerikába költözni (...). De ez már a múlt és mivel az interjú egy betű erejéig sem említhette Clooney-t, hagyjuk is ezt a hollywoodi love story-t... Hogy felkészült legyek, utána is néztem, hogy mégis kivel fogok én dumcsizni? Lisát a legtöbb forrás az Egyesült Királyság legelismertebb modelljeként tartja számon (Gucci, Neutrogena, After Eight, Avon, Marks & Spencer), akiből aztán hamar az angolok egy kedvenc médiaszemélyisége lett. A londoniak az ő hangjára kelnek, hogyha a Capital London rádió reggeli adását hallgatják, de láthattuk már a Britain's Next Top Model házigazdájaként és szerepelt a BBC1 Strictly Come Dancing táncos, amolyan Szombat esti láz szintű showban is. Most, a TLC csatorna egyik új műsorának lett a műsorvezetője, aminek címe, Segítség, a férjem a stylistom! A séma a szokásos: önbizalomhiányban szenvedő nőknek segítenek meglátni magukban a szépet, egy teljes külső átváltoztatás közreműködésével - csakhogy! Ezúttal a férj mondja meg, hogy milyen fazonú legyen a felesége haja, a rúzsa színe és a szoknya hossza. Az interjú témája tehát adott volt, nekem már csak a kérdéseket kellett összeszednem - na, meg magamat. A nagy napon, a TLC munkatársai bekísértek egy irodába, hogy egy konferencia beszélgetés keretein belül elkészülhessen az interjú. Tárcsáztak egy +44 előhívójú telefonszámot és a vonal másik végén lévő közvetítő hölgy, Frances arra kért minket, várjunk még pár percet, mert Lisát még nem tudták elérni... Türelmesen vártunk, amikor a Frances újra köszöntött bennünket, vonalban lévőket. Nagyon nemzetközi volt a közeg: akadt, aki Dél-Afrikából vagy éppen Lengyelországból telefonált. És akkor megszólalt Lisa! Erős brit akcentussal beszélt és áradt belőle a kedvesség! Külön megemlíteném, hogy mindenkit név szerint köszöntött és jól nevelt angol révén, kivétel nélkül mindenkinek járt a "how are you?". A program egy órás volt, úgyhogy nagyjából mindenkinek 4 kérdése lehetett. Mentünk sorba szépen, rám negyedikként került a sor - ekkor kérdezhettem én. 
lisa3.jpg
Nesze: Rengeteg műsor alapszik a nők önbizalomhiányán. Miben különbözik a Segítség, a férjem a stylistom?
Lisa: A különbség abban rejlik, hogy a feleség mellett, a férj kapja a főszerepet. Amíg a nejnak fogalma sincs, hogy mi zajlik majd a háttérben, addig a férj azon igyekszik, hogy a szíve választottja visszanyerje önbizalmát és, hogy újra fellobbanjon közöttük az a szenvedély. Ez egy hatalmas lecke a srácoknak, hogy még több dolgot megtudjanak a párjaikról. Mert, ezeknek a pasiknak sejtelmük sincs, hogy milyen stílusú cipő lenne jó, milyen magas sarokkal és milyen színben; legtöbbjük még csak a melltartó méretet se tudja! Szerintem a különbség ez, hogy a férfiakat itt bevonjuk az átváltozás folyamatába.
Nesze: Az összeg amit a műsorban elkölthetnek, 5 000 font, ami azért nem kis summa. Azt kérdeztem Lisától, hogy szerinte számít-e a pénz, ha öltözködésről van szó?
Lisa: Azt gondolom, hogy néha számít, de sajnos ez nem mindig pozitív. Tudod, erre szokták azt mondani, hogy "Pénzért nem lehet stílust venni.". Nem kell ahhoz egy vagyon, hogy jól nézzél ki. Vannak bizonyos ruhadarabok vagy kiegészítők, amelyekre megéri többet költeni. Gondolok itt a cipőkre és a táskákra. Minden a kiegészítőkön múlik. Egy olcsó farmerhez vegyél fel egy drágább darabot - keverd a stílusokat! De igen, 5 000 font rengeteg pénz. Mindig is arról álmodoztam, hogy valaki azt mondja nekem, hogy "Tessék, itt van 5 000 font. Menj és költsd magadra!". (Azért itt kicsit felhúztuk a szemöldökünket, mert nem kereshet rosszul Lisa - a szerk.) Ezért is volt izgalmas együtt vásárolgatni a férjekkel, még ha én nem is szólhattam bele a döntésükbe.
lisa és george2.jpg
Nesze: Bíztál a férjek döntésében?
Lisa: Az elején nagyon vicces volt, hogy mennyire nem ismerik a méreteket meg úgy általában semmit. Tudod, ők nem nézik a divatbemutatókat, nem olvasnak (divatról szóló) magazinokat - így tényleg teljes a káosz a fejekben, ami nagyon szórakoztató! Ami viszont biztos, hogy mennyire szeretik a párjaikat és, hogy mit meg nem tesznek értük... És itt jövök én a képbe, hogy a barátjukká, a szövetségesükké váljak és segítsek nekik. El sem hinnéd, hogy a műsor végére mennyi mindent megtanulnak. Olyanokat mondanak, hogy "Hű, de jól áll neked ez az A-vonalú szoknya!" vagy, hogy "Igazán csinos vagy ebben a peplumban!". Akár a szivacs, olyan az agyuk, nagyon fogékonyak az információkra. 
Nesze: Volt valami emlékezetes konfliktus a műsorban?
Lisa: Az egyik házaspár, Jamie és Elysia között volt, mert Elysia egy eléggé erős jellem és egyértelműen ő viseli otthon a nadrágot. Jamienek, ezt nagyon nehéz megélni. Nem tudott igazán feloldódni a vásárlás alatt sem - folyton arra gondolt, hogy Elysia vajon mit szólna ehhez, mit szólna ahhoz. Emiatt rettentő határozatlan volt a döntéseket illetően. Ez neki is és nekem is eléggé kényelmetlen és kínos volt. Próbáltam őt biztatni, hogy "Okkal vagytok itt és ezzel mindketten csak nyertek valamit. Igen, talán összetöri a mogyoróidat de hidd el, megéri!". Talán az volt a legkellemetlenebb, hogy a férfiak nehezen engedtek utat az érzéseiknek, gondolataiknak.
Végezetül, Lisa üzenete: "Ne stresszeljetek! Ez a legkárosabb dolog a szépségünkre nézve. Öregít és kihangsúlyozza a hibáidat. Inkább nevessetek!"
Frances, az interjút lezárta és mindenkinek megköszönte a részvételt. (Mi is!) Lisa, a műsor nézésére buzdított minket, majd ő is elbúcsúzott. Tehát, Segítség, a férjem a stylistom!, október 15-én, 20:00-tól a TLC csatornán! A ti férjetek mit venne nektek? Vagy srácok, ti mit vételeznétek a feleségeteknek?

Nesze!Dia
Ps: Egyébként aki olcsón szeretne jó ruhákhoz jutni, jöjjön el 10. hó 10-én a Nesze!szerda összejövetelünkre, várjuk szeretettel! Az event facebookos oldala ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr314826832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása