Nesze!szer

Pálinkafeszteljünk a héten!

2012. október 01.

páleszfeszt.jpg

Október lett reggelre. Hihetetlen bölcsek vagyunk ma, mi? Itt a nap se süt, a gesztenyék úgy kopognak, hogy csak na... ja, és még hétfő is van. Viszont páááááálinkafeszt van a héten, hurrá! Ja, mondjuk a komolyabban. Szóval, október 4-7. között a Budavári Pálinka - és Kolbászfesztivál kerül megrendezésre. Ez azért egy haladóknak javallott program, aki csak kakaós begrét látott életében, annak azért óvatosan. Lesz elfoglaltság bőven, 25 pálinkafőzde, 10 kolbászkészítő, valamint bor- és sajtkészítő mesterek kínálják portékáikat. De borozhatsz szokás szerint a DiVinonál, fogyaszthatsz mindenféle más ételt is, mexikói különlegességeket is falhatsz, miközben a koncerteket hallgatod. A vendégpárlatok tematikát folytatva idén a tequilával ismerkedhetsz meg behatóbban, olimpikonjaink is ezt teszik majd, viszonylag mértékkel. „A barátaim soha nem hagyják ki ezt a rendezvényt, s miután amikor csak tehetem, velük töltöm a szabadidőmet, nekem is a Várban a helyem. Igaz, én csak nagyon ritkán iszom alkoholt, a jó bulikat és a magyaros ízeket én sem vetem meg” – mondta Detre Dia. Csernoviczki Évi a mexikói ételek miatt látogat ki a négynapos fesztiválra. „Nagyon szeretem a csípős, mexikói ételeket és a zenéjüket is imádom, úgyhogy amikor megtudtam, hogy külön udvart alakítanak ki Mexikónak a Pálinkafesztiválon, minden barátomat fölhívtam, hogy megvan a programunk az október 4-i hétvégére” – mesélte lelkesen az olimpikon. Ungvári Miklósnak szintén a sport az első, de ha koccintani kell, akkor ő legszívesebben pálinkával teszi. „Ha ünnepelek, akkor magyar ember lévén, pálinkával koccintok. Idén pedig még úgy érzem, egy kis ünneplés belefér” – mondta. Szóval, így isznak ők. És ti? Idén kétezer forint a belépő és kapod hozzá a poharat is.

Most akkor beauty blog révén kéne valami nagyon okosat mondanunk a pálinka szépítő hatásáról. Hát... annyit gondolnánk, ha iszol kicsinyt, igen gyorsan mosolyogni fogsz - a mosolynál pedig nincs jobb szépítőszer. Ennyi! Ja, és öltözzetek fel rendesen, esténként mindig hideg lesz a Várban, bármennyire is erős a belső fűtés! Hello október, tök bírunk ám!

Palinka hangulat (3).jpg

Palinka hangulat (2).jpg

Csernoviczki, Ungvari, Detre (3).jpg

Palinka hangulat (1).jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr14813004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása