Nesze!szer

Anne Hathaway fejét bekötötték!

2012. október 01.

anne-hathaway-wedding.jpeg

Hercegnőninek nem neveznénk ezt a lagzit, bár még csak a paparazzo képeket láttuk. 100-nál több vendég volt állítólag, azt viszont biztosan tudjuk, hogy Valentino ruhát viselt Anne - bár nincs kizárva, hogy a cipője Prada volt, ha értitek, mire gondolunk. Annyit tudunk még, hogy a virágdíszítés egyszerű és rusztikus volt és állítólag több színész kolléganő is meghívást kapott. Az együttes pedig, aki az esküvőn játszott, nem tudta sokáig, kinek is lesz ez a lagzija.

Szóval, Adam Shulman és Anne Hathaway már férj és feleség szombat este óta, sok boldogságot nekik! Ezek a képek akkor készültek, amikor kicsit megszöktek kettesben az esküvő forgatagából. Várjuk a további fotókat, milyen is volt a muri Big Surban, a privát rezidencián, Kaliforniában. 

Anne-Hathaway-Wedding-Photos.jpg

anne-hathaway-wedding_PremiereFF_092912_50902002.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr644813404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása