Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nesze!szer

E-Sminksuli - Sminkre fel!

2012. szeptember 30.

1955 marylin.jpg

Marilyn Monroe A Nő. Voltak nőideálok előtte is, utána is, ám újra és újra rá emlékezünk. Elsősorban szexbomba imázsa miatt hevert a lába előtt a világ, sajnos más oldalára nem is voltak kíváncsiak. Színészi tehetségét nem engedték kibontakozni, meghagyták a szőke, erotikus szépség szerepében.

MarilynMonroe-Beauty-72.jpg


Halálának 50. évfordulója alkalmából a MAC új kollekciójával tiszteleg a díva előtt. Letisztult csomagolás, gyémánt ragyogású szemhéjpúderek és körömlakkok (3900 Ft), varázslatos árnyalatú vörös és piros rúzsok ejtenek rabul. Már volt szerencsénk megtekinteni a termékeket, úgyhogy jó szívvel és leesett állal ajánlunk egy-két darabot. Marilyn ajkának íve és ajakfestési technikája a legszexibb a szépség történetében.

MarilynMonroe-Lipstick-ScarletIbis-72.jpg

A természetes ívét kerekítette, de nem cseresznye formára, hanem mintha „csücsörítene”. Tégy így Te is! Rajzold egyformára ajkaid ívét, majd 1 mm mértékű nagyobbítást engedj meg nyugodtan. Vedd figyelembe az alsó és felső ajkad méreteit, arányát, egyiket igazítsd a másikhoz. Túlzásokba semmiképp se ess, törekedj a harmóniára. Haladj apró vonalakkal, mindig figyeld, hogy esztétikus maradjon a végeredmény. Kerüld a „lufi száj” effektust, nem cél, hogy szilikonos szád legyen a művelet végén. Vörös ajkaknál kifejezetten ügyelni kell, hogy
a saját formádon belül mozogj, különben nevetséges és közönséges leszel, semmint szexi és kívánatos.

MarilynMonroe-Lipstick-CharmedI'mSure-72.jpg


Szóval a Marilyn rúzsok (6200 Ft)! A két legszebb árnyalat (számunkra) a Scarlet Ibis (első) és a Charmed I’m Sure (második). Az előző élénk, bohókás narancsos piros, a második ellentmondást nem tűrő sötét vérvörös. Ajakceruzával (5800 Ft) kezdd a műveletet, így biztos vonalon belül maradsz, nem utolsó sorban tartósabb is lesz. Felejtsd el a szabályt, hogy ha ajkad hangsúlyos, akkor a szemedet visszafogottan kell festened. Füstös szem és vörös rúzs persze maradjon a pénteki buli kelléke, de hétköznapra is bátran használj a Marilyn rúzsokból. Állaguk tökéletes, nem szárítják az ajak bőrét. Ez nem csak PR szöveg, ugyanis reggel 10 óra óta viselem és nem cserepes, nem ült be az ajkam bőrébe. Viselete észrevétlen, nem tapad a számra. Teljesen elégedett vagyok! Rúzsra fel, találd meg a saját árnyalatodat!

MarilynMonroe-LargeEyeShadow-HowToMarry-72_1.jpg


A szemhéjfestékek (6200 Ft) a fekete-fehér képernyő világát idézik, valamint Marilyn is viselt füstös sminket. Szikrázó fémes és gyémántos fényükkel a dívák ragyogó kinézetét idézik, ráadásul a matt ajkak tök jól mutatnak fényes szemhéjjal. Egy sminken belül keverheted a textúrákat, sőt, így lesz élő az arcod! Ha pl. csak mattal dolgoznál, művi babaarcod lenne, ha pedig csak fényes porokkal, izzadt hatása lenne. Kivételek persze vannak, pl. a nyári bronzosítók szájfénnyel élnek igazán, viszont ősszel a hevült arc letisztul. A por állagú pirosítók (7300 Ft) kettő, üde színben kaphatóak: sápadt korall és pinkes bézs. Ejtsd az ecsetet az orcád felső részére és finom mozdulatokkal dolgozd a bőrbe, a fokozatosságot tartva, hogy természetes hatású maradjon. A szájfények (6400 Ft) csillámokban úsznak, igazán szépek, ám mi mégis a rúzsokra voksolunk…

MarilynMonroe-PenultimateBrowMarker-Universal-72.jpg

A kifejező szemek megalkotását a Penulimate Eyeliner (5900 Ft) segíti, mely egy tűecset végű, filc szerű tus. Nagyon könnyű vele dolgozni. A lényeg, hogy a szempillatöveddel párhuzamosan fektesd el és így húzd végig a belső szemzugtól a külső zugig. Kifelé haladva enyhén vastagodjon a vonal, persze a cicaív és a cica „farkincája” se maradjon el! A tusvonal remek lehetőség, hogy úgy formáld a szemedet, ahogy csak szeretnéd. Nem csak a cicaszemre gondolunk! Festhetsz magadnak kerek őzikeszemeket, sejtelmes mandulavágásút, vidám, felfelé ívelő tekintetet. Ha ez a tudás nincs a kezedben, keress fel egy profi sminkest, aki megtanítja neked, hogyan formáld a szemedet.

MarilynMonroe-BeautyPowder-ForeverMarilyn-72.jpg


A makulátlan bőr tökéletesítője a Beauty Powder (8700 Ft), mely nem mattító púderként szolgál, hanem ahogy neve is mondja, emeli a szépségedet. Ez egy halvány barackos színű púder, melyet highlighterként vagy az egész arcodra téve is használhatsz. Kissé emlékeztet a krétaporra, elsősorban a világos, sápadtabb bőrszínen mutat jól, sőt, porcelán simává varázsolja. A középárnyalatú arcszínt hamuszürkévé teszi. Hosszan tartó, úgyhogy akinek hozzáad a szépségéhez, bátran válassza, hiszen megbízható termék.
A szemöldök (a skarlátszínű ajkak mellett) Marilyn másik védjegye volt. Nagystílű íve első pillantásra rabul ejt. A szemöldök kitöltésére ezúttal egy tus alakú, filctollra emlékeztető, Penultimate Brow Marker (5400 Ft) nevű terméket ajánl a MAC. Egyszerűen használható,igazán hatékony eszköz. Töltsd ki vele a szemöldököd szálai közötti rést és adj mélységet a tekintetednek a tökéletesen formált szemöldököddel. Egy árnyalatban kapható, szerintem minden hajszínhez passzol. Ha csak fixálni szeretnéd a szálakat, arra is megtalálod a megfelelő terméket. Valamint, sok más újdonság kerül a MAC polcaira október 1-től, a Marilyn kollekcióval együtt. Hétfőn már rohamozhatjátok is az üzleteket!

Nesze!Detti

MarilynMonroe-NailLacquer-FlamingRose-72.jpg

MarilynMonroe_Ambient-72.jpg

MarilynMonroe-Lash-35-72.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr524810509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása