Nesze!szer

Nyerjél Triumph fehérneműt és alakformálást!

2012. szeptember 28.

Solennemed-triumph_05.jpg

Holnaptól ősz lesz, de sebaj, találtunk egy szuper játékot nektek, ha új formába lendülnétek erre a szezonra. Szexi Triumph (Shape Sensation) szettet és bomba formába hozó VelaShape bérletet nyerhettek. Ez utóbbi a világ legmodernebb fogyasztós-formálós berendezése, van, aki simán felutazik Balatonról is azért, hogy a SolenneMed-ben kezeltesse magát. (Több ruhaméret is lefaragható vele, Zimány Linda és Balázs Klári is ezzel fogy, hogy elpöttyintsünk némi pletykát...)

Nincs sok teendőd, nem lesz fárasztó a játék. A Triumph facebookos oldala ITT, a SolenneMed oldala ITT, és eláruljuk, hogy a VelaShape a  
1. Rádiófrekvencia
2. Pulzáló vákuum terápia

3. Gördülő hengeres masszázs
4. Infravörös fényterápia
hatását egyesíti. Szóval, szerintünk a kérdésekre sem olyan nehéz válaszolni. Ja, ide küldjétek a válaszokat: solennemed@solennemed.hu.

Hajrá csajok, fogyjatok, formálódjatok, fehérneműzzetek (D)!

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr534807897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

agomama50 2012.09.28. 11:56:47

egy jó kis alakformálós Triumph szettet szeretnék nyerni..

mosolygós hétvégét..

üdv:
Ágnes Napocska
süti beállítások módosítása