Nesze!szer

Glee lány az új L'oréal szépségnagykövet!

2012. szeptember 20.

lea-michele.jpg

Lea Michele szép karriert futott be eddig, de most még magasabbra emelkedett. A Broadway világából került a filmiparba és a Glee sorozattal a csúcsra ért. Most pedig szépségnagykövet lett! Tudtad egyébként, hogy Lead nyolcévesen lépett először színpadra? Sőt, már két teltházas koncertje is volt, még Emmyre is jelölték, számtalan díjat söpört be és a Szilveszter éjjel című filmben is szerepelt. Lea, üdv a L'oreál szépségnagykövetek között, szép sor ám, a mi Palvin Barbinkkal együtt!

Lea-Michele-Golden-Globes-makeup.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr164789664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vene Erstneke (törölt) 2012.09.21. 08:16:58

Ezt meg hogy kell érteni, mû vagy szép vagy megkapó:)))...szerintem átlagosan átlagosan átlagosan szupppppppppppppppper hipperrrrrrrrrrrr...olyan tökéletes, hogy az ember már hasonlítai se szeretne hozzá:DDDDDD

Vene Erstneke (törölt) 2012.09.21. 08:18:08

Deeeeeeeeeee továbra is szeretm ezt a blogot, régen kommenteltem ide Rease Witherspoon ra ki tudja milyen nikkel:)))

beautyka 2012.09.21. 09:12:55

@Vene Erstneke:
köszi a kommenteket, szép napot neked!
süti beállítások módosítása