Nesze!szer

Őszi gyertyázás

2012. szeptember 18.

tök lámpa.jpg

Na, mit szóltok? Egyszerű kis okosságok ezek, ha már beköszöntött ilyen gyorsan az ősz, hát dekorálás célzattal használjuk ki az estéket! Avagy gyártsunk az estérke...Mindig meghitt egy gyertya a háznál, a több pedig a sőt kifejezést vonja maga után... Na, ki kezdi el a farigcsálást? Ja, egy dolgot mondanánk, saját tapasztalás... CBA-ban sose vegyetek gyertyát, megközelítőleg húsz perc alatt úgy leég, hogy csak na... A Rossmannokban viszont tök jó árakon vannak például, olcsóbb, mint a DM-ben... csak szóltunk!

alma lámpa.jpg

toboz lámpa.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr54777187

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.09.18. 14:30:02

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bella ragazza 2012.09.18. 13:53:24

Én hétfőtől gyertyákkal, fényesen, illatosan kezdem a reggelt. Jó kis dolog, ha az ember lányát, kilépve a meleg ágyikóból a hideg fogadja... :) Több olyanom van, mint a 3. fotón... :)

beautyka 2012.09.18. 13:59:11

@bella ragazza:
De jó, szuper vagy! Ha van kedved megmutatni, szeretettel várjuk: neszebeauty@gmail.com
süti beállítások módosítása