Nesze!szer

Eljött a gumicsizmák ideje!

2012. szeptember 13.

rain boots.jpg

Arra ébredtünk, hogy búcsút inthetünk a szandáloknak. Ütött a gumicsizmák órája, a hirtelen beállt esős ősz okán. Sebaj, ennek is tudunk örülni, annyi jóféleség van már a placcon a gumicsimmi témakörben. Neked milyen van? Mi a kockás vonalat vittük eddig, de most kacsingatunk másfelé is, gyűjtöttünk néhány képet a netről. És megmutatjuk nektek azt is, mi milyen oldalakon járkálunk, hogy megleljük az új darabot erre a szezonra.

Íme néhány webcím, olyan is van köztük, ahol két napon belül megkapod, nézegess bátran.  ITT például azonnal szállíthatóak is vannak, ITT pedig tuti márkákat is találsz, mint például a Hunter, vagy a Chooka. ITT pedig egész egyszerűen gyönyörű darabokat lelhetsz fel. Ezen az oldalon pediglen összegyűjtve minden, amit gumicsizma témakörben szóba kerülhet. Jó barangolást!

(képek: pinterest)

rain boots7.jpg

rain boots8.jpg

rainbootsmég.jpg

rain boots9.jpg

rain boots6.jpg

rain boots4.jpg

rain boots3.jpg

rain boots2.jpg

rain boots11.jpg

rain boots10.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr404774202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

beautyka 2012.09.14. 15:01:51

@vivien vuitton:
Az egy sima pinterestes kép volt, de kérdezd meg a Huntert áruló üzletekben (van két link is a post-ban), simán hoznak be neked, ha szeretnéd! Sok sikert!
süti beállítások módosítása