Nesze!szer

Erno Laszlo luxus a Sáfárik szalonban!

2012. augusztus 29.

sáfáryk2.jpg

Megmondjuk az őszintét, nem sokat tudtunk eddig a Sáfárik Luxury Salon-ról, amely nemrég nyílt az Andrássy úton. Kb pontosan ennyit, illetve a tulajdonos hitvallását: 

Szeretnék visszaadni valamit a városnak, az embereknek, Budapesthez méltó,világvárosi hangulatot teremteni... A természetes szépségben hiszek, abban, hogy mindenkinek lehet gyönyörű haja.” Sáfárik Péter Gábor.

Aztán ma elmentünk vizitálni és csodát láttunk, tapasztaltunk. Nem a fodrász részleget próbáltuk ki, pedig a müncheni luxus műhelyből érkező nemzetközi hírű hair-stylist okán ez lett volna a célravezető, hanem az ott található kozmetikát. Hát, ha van a hétnek fénypontja, ezen döntésünk az volt. A Stern palotában (Andrássy út 10.) eleve gyönyörű minden, már ahogy belépünk. Párizsban érzi magát az ember, csak eggyel nagyobb szerencsére a tisztaság. De aztán jött maga a csodaság, és emitt elrebegnénk egy nagy köszit az Univerzum és Sáfárik Péter felé. Ugyanis véééééégre van egy gyönyörű hely Budapesten, ahol a világ egyik leghíresebb magyar márkájával, Erno Laszlo kozmetikumokkal dolgoznak. Ez egész egyszerűen, ugye, mint tudjuk, Marilyn Monroe és Jackie Kennedy kedvence is volt, csak hát ahogy ez lenni szokott, itthon nem annyira szokták kozmetikákban használni. Pedig úgy adja a luxust és a táplálást a bőrnek, hogy csak na.

Egyéni metódussal találkoztunk, eleve a legendásan jó szappanjukat használják lemosáskor, ami maga egy tizenöt perces rituálé és utána jönnek a hidratálók, feszesítők, szemkörnyékápolók. A fantasztikus, az nem kifejezés. Egyébként is hisszük, hogy szuper gépek ide, szuper gépek oda, egy igazán jó kézzel történő masszázsnál nincs is hálásabb dolog a bőrnek és a léleknek egyaránt. Mi azóta repülünk, az arcunk pedig köszöni szépen, hát elég jól van. Már attól is boldog, hogy itthon is megtapasztalhatta ezt a magyar luxus csodát! Aki teheti, látogassa meg ezt a gyönyörűszalont, mert biztos a frizurákból is igen jókat alkotnak, de a kozmetikának mindenképpen óriási like és hála!

diamondbeauty-10684.jpg




Sáfárik Péter Gáborról

Sáfárik Péter 1985-ben kezdte pályáját fodrászként, majd 1994-ben, Németországban, mestervizsgát tett. Első szalonját 1997-ben nyitotta meg München legelegánsabb utcájában, a Maximilian Strasse-n, majd 2000-től ugyanez az utca szolgált második luxus fodrász műhelyének helyszínéül. Budapest iránti rajongása és tisztelete nyomán döntött úgy, hogy a magyar fővárosnak is teremt egy exkluzív szalont - a SÁFÁRIK LUXURY SALON - amely 2012 nyarán nyitotta meg kapuit a nagy múltú, előkelő, Andrássy úti Stern Palotában.

sáfáryk.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr534737405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása