Nesze!szer

E-Sminksuli-Sminkre fel!

2012. augusztus 23.

mek2,5.jpg

Mondtam már, hogy szempilla-mániás vagyok? Képes vagyok 10 percig bíbelődni a szempillák festésével. Szálról szálra haladok, egészen a tövétől, a végét felfelé ívelve, a végén egyik sem ragadhat össze és szeretem, ha szuperfekete. A MAC szeptemberi kollekciói közül az egyik a Haute&Naughty Too Black spirál (5900 Ft). A legsötétebb fekete, a legdúsabb szempillák, a legselymesebb textúra. Kihagyhatatlan a pilla fanatikusoknak! Két spirálkefe van egy tubusban: a felső, kisebb nyílásban a természetes szempillák alkotója rejtezik, a nagyobb nyíláson nagyobb kefe jön ki, ezáltal a hatás is lehengerlőbb. Pedig nem a méret számít, ugye lányok!?

mek2.jpg


A pillák mellett a körmeimet is imádom festeni. Nahát, a MAC ebbe is beletrafált! 31 színből álló állandó körömlakk kollekció jön szeptemberben. Három féle textúrából választhatunk: krémes, gyöngyházas és frost. A frost olyan, mint egy folyékony fém, de nem a fénye miatt, nem csillámok, hanem pigmentek vannak benne. Nagyon izgalmas textúra. A Discothéque nevű lakk (3600 Ft) olyan, mint a diszkógömb, úgyhogy az őszi partik elmaradhatatlan kelléke. A Disney kollekcióban volt anno a Mean&Green, lila és pávakék irizáló gyöngyökkel. Szemkápráztató csillogással irizál, attól függően, hogy esik rá a fény, mindig más színű.
Persze kötelező darab…

Nesze!Dettimek2,7.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr164726742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása