Nesze!szer

Pont, pont, katica

2012. augusztus 22.

dotka.jpg

És hurrá: megérkezett! Pontosan emlékszünk rá, hogy írtunk már róla, hogy jön, de végre és valahára itt is van a Douglasban Marc Jacobs Dot nevű famíliája. "Nem hinném, hogy valaha is lenne alkalmatlan idő a pöttyökhöz". - mondta maga a mester és hát mi teljesen értjük amit mond, mi több, osztjuk is a nézetét. Főleg, mióta van a birtokunkban egy parfüm, amelyet a tervező pöttyök iránti olthatatlan szerelme inspirált, ezzel idézve első kollekcióját.

marcjacobsdot.jpg

Pontosan olyan vidám az illata is, mint amilyen a csomagolása a pöttyökkel és a lepkének álcázott katicával. A piros és fekete pedig az egyensúly a modern és a klasszikus között. Az arany kis szépség a nyakán adja a luxus feelinget, nekünk ez a meglátásunk.. Az üveg dizájnere Sayuri Shoji, Jacobs közreműködésével ügyködött a megalkotáson. Na jó, látjátok ti is, milyen szép, beszéljünk inkább az illatról. Ez egy érzéki, virágos-fűszeres kreáció olyan kis vidámság, tényleg! A fejillat piros bogyókkal, zamatos sárkánygyümölccsel, édes jerikói lonccal kezd. A szívnél az addiktív jázmin, a kókuszvíz, kedvenc narancsvirágunk és zárásként pedig krémes vanília, uszadékfa (nem dunai...), és öreg barátunk, a pézsma játszik. Ann Gottlieb és Annie Buzantian segített be, akik azért nem kis nevek az orros szakmában, hát köszi nekik a munkát.. Mi első szaglásra leginkább a piros gyümölcsöket és a krémes vaníliát érezzük ki a Dot-ból, bár lehet, hogy a jerikói loncot nem igazán ismerjük fel, na...  az uszadékfát csak csak... De ténylegesen a vidám az illatra a legjobb kifejezés, úgy ugrálnánk a pöttyös ruhánkban, talán még lakk cipőt is vennénk hozzá, de valami napsütéses, tengerparti városban, ha ezt magunkra fújjuk. Happység az egész, de nagyon stílusosan!

A Dot-nak öbb változata is kapható már, három kiszerelés és testápoló és tusfürdő is, tehát mókázhat az egész fürdőszoba. Jajjj, msot attól is olyan jó kedvünk lett, hogy írtunk erről a parfümről. Hiába, a vidám pöttyök és az illat megteszi a hatását! Mosolygós lelkűeknek ajánljuk, akik nem félnek az élet napos oldalától!

Marc Jacobs Dot EDP 30ML  - 15 500 Ft
EDP 50ML               -                19 600 Ft
EDP 100ML              -               25 900 Ft
TESTÁPOLÓ 150 ml     -      10 700 FT
TUSFÜRDŐ 150 ML      -       9 700 FT

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr314713325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása