Nesze!szer

MAC trendelő 4.

2012. augusztus 16.

előr2.jpg

Arti-Tech

Az egyik legizgalmasabb irány idén ősszel. Tavaly már festettünk geometrikus tusvonalakat, most még jobban elszabadul a pokol. Illetve, semmi pokoli nincs benne, legfeljebb a feketesége, ugyanis leginkább koromszínű tusokat húzunk. Tusvonalnak sem nevezném, mivel vagy eleje nincsen, vagy nem ér véget, időnként hiányzik a közepe, máshol egy művészi precizitással elmosott pacának hat, aztán felszökik a mélyítővonalba… szóval minden, ami nonkonformista, trükkös és akár még kissé exhibicionista is. A szépség itt is elsőrendű, a szem formáját tiszteletben tartja, ám különleges vonalaival átformálja és feldobja az arcot.

előr1.jpg

Apró trükkökkel, határozott mozdulatokkal és mindössze egy vízálló fekete ceruzával, vagy jól tapadó tussal a „klasszikus fekete tus” új dimenziói nyílnak meg. Igazán figyelemfelkeltő, azért a képen látottakat inkább csak kifutóra ajánljuk – én legalábbis egy farkincát nem hordanék a szemem sarkában még az esti buliba se. De simán hétköznapivá tehető a szokatlan is: a szemöldökhöz festett kékséget rakjuk a belső szemzugba, a tusvonalat íveljük, ahogy kedvünk tartja, a geometrikusság is csak tőlünk függ. A mi kedvencünk a lépcsőzetes tusvonal. És persze a füstösen árnyékolt szem sem megy ki soha a divatból.
A szezonok trendjei mindig nagyon izgalmasak, de ne feledd, a legdivatosabb holmi, vagy szemfestési technika csak akkor áll jól, ha megtalálod magadat benne!

Nesze!Detti

előr4.jpg

előr5.jpg

előr6.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr914714687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

beautyka 2012.08.17. 20:45:27

@broker007:
és miért gondoltad, hogy a mi oldalunkat kéne reklámként használnod? Köszi, hogy máskor nem teszed, sok sikert!
süti beállítások módosítása