Nesze!szer

Pipacsos álmodós - Lenoushka

2012. augusztus 15.

parnak2.jpg

Hol volt, hol nem volt, valahol a pipacsréten túl, a cseresznye- és az almafák árnyékában - élt egy kisnagylány, aki létrehozott egy mesés párnaműhelyt.  Őt bizony Lenoushkának hívják, aki fantáziadúsan ötvözi az orosz pompát, (ezt hozta von haus auf a nagyitól) és a magyar motívumokat. Ott van a párnáin a dácsa hangulata, hisz gyerekkora nyarait Szentpétervárott töltötte a nagymamánál. Aztán a kislány mindig visszatért Magyarországra és születtek a fejében az ötletek és keveredett az orosz-magyar gyökér képzeletbeli művészetében. Így az emlékek a francia, az angol és a skandináv lakberendezés iránti szenvedéllyel is találkoztak, de még csak fantáziaként éltek. Lenoushka persze az egyetemen teljesen mást tanult, de már két gyerkőc büszke anyukájaként nem tudta az anyagok és a minták iránti szenvedélyét magában tartani - szerencsénkre. Így ez a mese folytatódot..  megszületett a Lenoushka márka.

Mutatunk néhány képet, mi imádjuk ezeket a játékosan-nőies formákat. Olyan kis népmesés, de elegáns és egyszerű... Van benne egy kis Rumcájsz, Három kismalac és skandináv romantika. Szerintünk. Lenoushka a varrás iránti szerelmét egyébként szintén a családból hozta (ezen a ponton éreztünk nagy közösséget vele, hisz mi is gombostűk között nőttünk fel!), aztán Angliában professzionális képzésen fokozta. Lenoushka facebookos oldala ITT. Mi szerelmesek lettünk ezekbe a párnákba és kíváncsian várjuk, mi születik még a műhelyben majd az évek során. Itt a vége, fussunk el véle? Ja, nem, tovább is van, mondjuk még!

Nektek hogyan tetszenek a párnák? A facebookon már tetszikeltétek, de itt újra megkérdeznénk: örülnétek nyereménynek? Tudjátok, mindig vevők vagyunk a véleményetekre! Szép álmokat!

lovetrees.jpg

lenoushka kicsi.jpg

parnak1 (1).jpg

parnak8.jpg

parnakmég.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr284713516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

agomama50 2012.08.22. 14:16:08

Meseszépek!!
Unokámnak is nagyon tetszik!
Azt mondja "cép"

Gratulálok a munkádhoz!
Mosolygós napot!
Ágnes Napocska Ambrus
süti beállítások módosítása