Nesze!szer

MAC trendelő 2.

2012. augusztus 14.

mtrend3.jpg

Roam-Antique

Azaz, romantika a köbön. Nem ömlengés, vagy túlcsordulás, hanem egy olyan finom egyveleg, ami egy kicsit elrepít minket a hétköznapok valóságából, a megszokások börtönkapujának kulcsa ez a stílus. Minden, ami bohém és különc, de egyáltalán nem hippi, viszont mindenképpen elegáns és egyedi. Vegyítsd, ami megérint a különböző kultúrákból, egyet tarts szem előtt: maradj kifinomult. Ne kapkodj, csak kozmopolita szemmel nézz körbe. Keverd a stílusokat, mindegyikből csípj le egy apró darabot, majd mozaikként rakd őket egymás mellé. A legélvezetesebb, ha az egymáshoz nem illőeket harmóniába hozzuk mindenféle kiegészítő elemek segítségével. Épp ezért, az ékszer ragyogású, fémes szemhéjfestékek ugyanúgy részei a trendnek, mint a sötét, hipnotikus, füstös árnyalatok. Kicsit hasonlít a 20-as évek buja festéseire és ugyanaz a szabadság érzés is felfedezhető
benne. Vagy, a gésák ajakfestésének alapjait is megtaláljuk ebben a trendben - széles az ihletet adó skála.

mtrend2.jpg

Érezd magad világvándornak, akit az útja során látottak inspirálnak! Idézd föl a sivatagi sziklák, a napnyugta, a napbarnított bőr, a homok, az ásványok, az aszfalt, a beton színeit és keverd az út szélén is megtalálható gyümölcsök, mint szilva és áfonya árnyalataival. Alkalmazz vadabb technikákat, a fényes festékeket kend az ujjbegyeddelv( ne ecsettel): legyél saját magad az eszközöd. (Nem azért, mert nem feltételezzük, ne lenne ecseted!), Satírozd el vele a szemfestés széleit, és izgalmas pluszként tegyél a belső szemzugba metál ragyogású, zöld, réz, arany pigmentet!

Minden, ami játékos és akár túlzó,  ennek a trendnek a része. Kalandra fel!

Folyt.köv

Nesze!Detti

mtrend5.jpg

(fotók: Etro, The Blonds)

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr724711967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása