Nesze!szer

E-Sminksuli-Sminkre fel!

2012. július 28.

detti tus kék.jpg

Hőség-smink
Tusolunk

Hogy vagytok a sminkeléssel a fülledt 30 fokban? Személy szerint alig használok valamit, de ebből a kevésből igyekszem kihozni a legtöbbet. A mindennapos készletemben mindössze korrektor a szem alá, szempillaspirál, arcpír és rúzs vagy szájfény áll. A szemhéjamat egyáltalán nem színezem, jobb napokon tusvonalat húzok. Gondolnátok, hogy mekkora szabadság van ebben is? A Marilyn-fekete örök klasszikus, erről már mindenki tud. A színes tusokkal is ismerkedtünk már (nekünk jó barátaink), na de mi van ezek vegyítésével, illetve a tusvonalon belüli színekkel? Jelentjük, ez is létezik. Az idei tavasz-nyári trendben a pink-magenta színű tusvonalak abszolút nyerők. Nem csinálnak nyusziszemet, inkább kiemelik a szemed színét. Ha nem találsz ilyen tust, vedd elő a vízálló szájkontúr ceruzádat és húzd ki azzal a szemedet. Haladj a megszokott módon, viszont a pillasor belső ívét hagyd ki és kezdődjön a tusvonal a belülről a legelső pilládnál. Innen, fokozatosan vastagítva a vonalat haladj a külső szemzug felé, majd a tusvonal farkincáját újra vékonyítsd el. A végeket ne irányítsd felfelé, inkább laposabban, a halántékod felé nézzen. Használj bátran mindenféle színeket, képzeld, még a neonzöld és citromsárga is jól mutat! Ha szeretnéd meghaladni a korodat, legyen a tusod narancssárga színű, ez csak jövő tavasszal lesz divat. Viselni persze tudni kell, no és itt az örök igazság is: a stílusra születni kell.

detti tus giambista.jpg

Mi nagyon szeretjük a geometriai tusvonalakat is. Mit jelent ez? A tusvonalat megtörik és háromszögek, esetleg négyszögeket képeznek bele (mostanában hullámokat is, azt inkább a japán babalányokon tudom elképzelni.) Már tavaly is láthattunk ilyen megoldásokat a kifutókon, ezért épp itt az ideje elkezdeni. Rajzolj lépcsőzetes tusvonalat, rajzolj egy háromszöget a tusvonalad közepébe az íriszed fölé, rajzolj fecskefarkú tusvonalat… a lényeg, hogy szélesítsd ki tudatod határait és csinálj mindent, amit eddig el sem tudtál képzelni. Tekinteted kinyitására a legjobb trükk, ha az alsó pillasor alá is húzol tusvonalat, és nem kötöd össze a felső vonallal. Ha ezekhez nincs kedved, színezz! Alkoss a szivárvány színeiből, egymás mellé téve őket. Vegyítsd az elegánsat a funky-val: húzd meg a már begyakorlott fekete tusvonaladat és fölé, ugyanazon az íven húzz egy neon színű vonalat, vagy bármilyen színt. Diszkréten alkalmazva, akár még irodába is jó, jeans-day-en miért ne! (Szombat esti bulira mindenképp ajánljuk!)

Nesze!Detti

detti tus színes.jpg

detti tus grafikus.jpg

detti tus pink.jpg

detti tus japi.jpg

detti tus szemüveg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr424683704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása