Nesze!szer

Tekerj velünk az olimpiára! - és nyerj DKNY parfümöt

2012. július 24.

katus.JPG

Mi már számoljuk visszafelé a napokat... Ti is? Mindjárt kezdődik az ötkarikás játék és társai bt, számos barátunk már Londonban van. De mivel tudjátok, elég lelkes hívei vagyunk magunk is sportolásnak, főleg drukkolásban vagyunk erősek -  jó kis akcióba szálltunk be ennek apropóján. Szeretnénk, ha ti is részesei lennéltek a várakozásnak, így szövetkeztünk a Coca-Cola Testébresztő programmal is, akiknek a mozgás az ascendensük. Mi így készülünk az olimpiára! (Mondtuk már: hajrá magyarok!? Ja, olyan hatszor már biztos...)

A szórakozást sem vetjük meg, így Budapesten, az Akvárium klubnál találod meg a Nesze!szer blog által fellogózott, üzembe is helyezett kerékpárt. Ezen tekerhetsz csütörtökig minden áldott nap 14 és 21 óra között. Nem körbe és körbe, mert mozdulatlan a canga. A cél, hogy kilométerben, tekersileg elérjünk Londonig. Megsúgjuk, tegnap már azért kijutottunk Budapestről... A képen épp Katus Attila barátunk nyúzza a kerékpárt a tegnapi sajtótájékoztatón. Szóval, fiúk és lányok, mutassuk meg, hogy a Nesze cangája ér leghamarabb Londonba, mert pörög ám a számláló!

Egy játékot is kieszeltünk az olimpiai felkészülésünkhöz. Fotózd le magad a Nesze drótszamarával az Akváriumnál (leánykori nevén: Gödör) és írd meg, mennyit tettél te hozzá a londoni úthoz. (A klub előtti füves területen - egy fehér Coca-Cola Testébresztős sátornál találod meg az objektumokat, ott a mienk is!). Azt te döntöd el, hogy miképpen mutatod meg az üzenőfaladon a képet, a lényeg, hogy taggeld be rajta a Nesze!szer facebookos oldalát is. A fotóval tekerők között pedig jól kisorsolunk pénteken egy igazán szuper  nyereményt, reméljük, örülni fogtok. Ez nem más, mint egy Donna Karan parfüm, láthatod is a fizimiskáját. Az illata pedig...

Segítsetek nekünk, mutassuk meg, hogy a szépségre, divatra és humorra fogékony csajok és srácok is legények a gáton!...D

Hajrá Nesze olvasók, tekerésre fel! 

 

pure dkny.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr124674575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása