Nesze!szer

Nyári öregedésgátlás: a termék, amire büszkék lehetünk!

2012. július 22.

harangvölgyi suncare.jpg

Nem, nem a mai időjárás marad mindig, idővel újra kisüt a nap, bár délutánra már egész szép idő lett. Találtunk egy jóságot, amely néhány hete jelent meg a hazai piacon és nálunk nyári alapkellékké avanzsált, mióta kipróbáltuk. Ez egy öregedésgátló nappali krém, amely hidratál is. És úgy fejlesztették ki, hogy UVA és UVB védelemmel is ellátott. Tehát nyári reggeleken a legcélszerűbb ezt használni - a morning rutin során. Az orvosi kamilla aktív anyaga nyugtató, gyulladáscsökkentő és bőrpuhító hatású, de ezt érezni fogod, ahogy felteszed. A krém állaga könnyű, hamar beszívódós, és a segítségével elkerülhetjük a napsugrak okozta bőröregedést és a pigmentfoltok kialakulását is. A termék nem tartalmaz kémiai fényvédőt, parabént, semmiféle tartósítószert és illatanyagot sem - ez tudjuk, hogy sokatoknak jó hír. Az igazán problémás barátnőinknek is bevált eddig, (most nem pasi problematikákra utaltunk!) olyannak is, akinek száraz a bőre, a t-zónában pedig zsíros. Neki nem fénylett délutánra sem az arca tőle, pedig minden mástól szokott... Ja, és olyan barinőnknek is bevált ez a készítmény, akinek az egyébként csodálatos Hauschka is kikészítette és pattansossá tette orcáját. Szóval, számos alanyon teszteltük, azon kívül, hogy a fejlesztő (Harangvölgyi) Ancsi kozmetikus mindig gondosan kikisérletezik mindent, mielőtt ország-világ elé tárja. (Egyébként pedig megint büszkék vagyunk, hogy ez egy olyan szuper magyar kozmetikum, amelyet már külföldre is visznek! Két másik termékéről már írtunk ITT és ITT)

Szeretjük, hogy nem egy nehéz üvegbe tunkolták bele az egészet, hanem könnyű, pumpás tégelyt kapott, így nem vágjuk ki a bőröndből azon oknál fogva, mert nehéz. Az Ó utcai Harangvölgyi szalonban szereztük be, az oldaluk ITT! Élvezd a nyarat újabb ráncok nélkül! 

HARANGVÖLGYI SUNCARE Complex Day Dream 50 ml - 8 000 Ft

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr934670028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása