Nesze!szer

Levendulás termékek és hazai haszon

2012. július 20.

levendula yamuna.jpg

Arról, hogy igen kedveljük a Yamuna termékeit, már értesülhettetek. Természetes, hazai összetevők, nem mindenféle kemikáliák és nagyon jó ár. A szappanoktól a krémekig elég sok mindent bírunk és használunk a kínálatukból. Most épp a levendulás termékekre vagyunk rákattanva. Eléggé. Egész egyszerűen fantasztikusak, tényleg! A fürdősó az alap, hogy mindig itt tanyázik a kád szélén, az alapjáraton a felidegesítettek kicsit elleni fegyver...

levendula yamuna2.jpg

Mondjuk tovább. Szóval, úgy rendesen mi nem kedveljük a mindenféle hálózatos dolgokat, de Yamunáék most vettek egy számunkra is szimpatikus kanyart. Ezekre a termékekre is kitaláltak egy fogyasztói és üzletépítői klubot, de jó fejül. Mondjuk, ha tizenötezer forint értékben rendelsz, már tag leszel. Szóval itt nincs a vedd meg csilliárdért a kezdő csomagot szöveg, illetve van más módod is a bekerülősdire. (Akit érdekel halozat@yamuna.hu, oldal meg ITT)  Meg iziben kapsz kedvezményt is az árakból, ha rendelsz. De ez már nem a mi dolgunk, a lényeg, hogy mi eléggé ajánljuk a nyugtató levendulás termékeket. 

https://yamuna.hu/home_static/yamuna_meghivo2.html

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr644662287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása