Nesze!szer

Neon Miami jó áron...

2012. július 18.

essm4.png

Mit gondolsz, meddig tart ez a vibráló színes őrület? Ha csak néhány hetesnek gondolod, itt a megoldás, hisz az essence fillérekért ad most neked igen erőteljes árnyalatokat.

 

essm1.jpg

 

Az essence új, "miami roller girl" kollekciója vibráló színekkel gördül be a drogériák polcaira. A narancs, a rózsaszín és a sárga erősen dominálnak a szemhéjpúdereken (01 bienvenido a Miami; 02 vice, vice baby; 03 Miami pink), a szájfényeken (01 Miami Heat, 02 Miami pink) és a körömlakkokon (01 bienvenido a Miami; 02 Miami pink; 03 four wheel drive; 04 Miami heat). Ja, a szájfény színváltós - intenzív rózsaszínné változik az ajkadon, szájszínedtől és a szájfény árnyalatától függően, amitől narancsosabb  vagy éppen vörösesebb lesz... A kollekcióban találsz még színátmenetes pirosítót (dates on skates) és felcsíptetős póthaj tincseket is (01 bienvenido a Miami; 02 Miami pink; 03 four wheel drive; 04 Miami heat). Ez utóbbit mi egész biztosan kihagyjuk, de lehet, hogy neked bejön. Nekünk a póthaj nem barátunk, mint műfaj...
A "miami roller girl" trendkiadás augusztus végéig találod meg az üzletekben!
Nesze!Dia
 
essence miami roller girl szemhéjpúder 499 Ft
essence miami roller girl szájfény 599 Ft
essence miami roller girl pirosító 799 Ft
essence miami roller girl körömlakk 499 Ft
essence miami roller girl póthaj 449 Ft  
 
essm3.png

essm2.png

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr274662532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása