Nesze!szer

Mihalik Enikő és a romantikus Vogue

2012. július 12.

mvo3.jpg

 


Olasz Vogue - július. Mihalik Enikő a lágy, romantikus énjét mutatja meg. Ellen von Umwerth fotózta, kedveljük a munkáit. Ilyen kis tündés-királylányos-elvarázsolt lett Enikő, bár helyenként van benne elveszett kislány feeling is. Hogy tetszik? 

mvo1.jpg

mvo6.jpg

541mvo7.jpg

mvo4.jpg

mvo2.jpg

mvo7_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr564648351

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Facebook droidokkal a magány felszámolásáért 2012.07.12. 23:42:39

A hagyományos blogokkal ellentétben az Elvarázsolt Kastély nem csak osztja az észt ész nélkül, hanem tettekkel is hozzájárul a társadalmi fejlődéshez és a nemzet felemelkedéséhez. Ennek ékes bizonyítéka, hogy hosszú évek tudományos kutatómunkájának ere...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MissX 2012.07.12. 21:38:29

ez inkabb ijeszto mint romantikus..

beautyka 2012.07.12. 21:44:37

@MissX:
van benne pszichedelikus irány rendesen, igazad van!

cukorrépa 2012.07.12. 23:03:43

ki az Indexnek a Mihalik Enikő, hogy havonta min. egyszer posztolni kell róla valamit? valakik pénzt kapnak ezért a propagandáért? ennyi ön- és hírértéke ennek a macának nagyon nincs.

amúgy ezeken a fotókon is olyan, mint sok másikon, ijesztő és túlságosan kislányos. kinek jön ez be, legyen szó akár férfiról, akár nőről? és mit kéne itt csodálni? komolyan kérdezem.

osszetortlelkek 2012.07.12. 23:13:56

Ez a lány nem szép, ezeken a képeken meg pláne nem.

sirokkó 2012.07.12. 23:20:47

De!Ez a lány szép és nagyon jók a fotók is!

mangalor 2012.07.12. 23:52:02

Szerintem remek fotók, nagyon jó a hangulatuk, Enikő meg helyenként nagyon kislánynak néz ki. Nem tartom őt orbitális szépségnek, de egyszerűen szépnek és bájosnak igen. Én örülök a sikereinek.

2012.07.13. 00:25:29

Ahhoz képest, hogy ez a csaj modell, szinte mindig meztelenül látni, és mindig nagy hír, hogy megmutat magából valamit, holott csak a vak nem látta még csupaszon, ritka kivétel ez a sorozat, hogy ruhában van. Egyébként szerintem randa, mondjuk a modellek általában randák, de itt a negyedik fotón egyenesen ocsmány. Fos ez a modern nőideál. (Mielőtt: nem vagyok irigy nő, csak nem tetszenek a csúnya nők, és tudom, nekem nem lesz soha ilyen "szép" csajom, sebaj.)

Diplo-mata 2012.07.13. 00:48:53

Mihalik Enikő a világ szinte valamennyi mértékadó divatújságjának címlapján szerepelt már, és szerepel folyamatosan.
Nagyon bírom az itt kommentelő idiótákat! Ők nyilván sokkal jobban meg tudják ítélni, mint ezen sajtóorgánumok vezető szakemberei.
Olyat még sohasem láttak/hallottak,a tisztelt okostojás kommentelők, hogy egy nő KÜLÖNLEGES?
Igen, ez a lány különleges. Érdekes, alakítható, sokféle arca van, izgalmas alakja és éppen ez adja az értékét.
Nyilván nem olyan közönséges, elhízott magyar trampli, mint pl. "cukorrépa" csodálatos felesége, vagy bármije.... Ő csak szeresse a saját trampliját.
Nekünk meg elég és jó, ha Enikőt egy világ szereti. És ismeri. Én például.-bár abszolút nem ismerem, csak képről,- nagyon büszke vagyok rá, és arra hogy ő egy magyar lány, és ilyen elképesztően sikeres lett a nagyvilágban!!! Ennyi.

2012.07.13. 01:08:29

@Diplo-mata: szerintem az az idióta, aki sajtóorgánumok vezető szakembereire (mellesleg mi a lófaszban szakemberek, a jó nők kiválasztásában? haha, akkor én is nagy szakértő vagyok!) hallgat a női szépséget illetően. Mert az ugye értelmes elképzelés, hogy ha a Vogue szerkesztője szerint ME jó nő, akkor ME objektíven és megkérdőjelezhetetlenül jó nő. Aki szerint meg nem, az nyilván egy kövér trampli, vagy ha férfi, akkor a barátnője egy kövér trampli. A te típusod a fogyasztói társadalom gyeplőtartóinak kedvence, mert neked elég az újságban leírni, hogy jó, és akkor szerinted jó. Ne nézz sok reklámot, mert hamar elfogy a pénzed. Mellesleg ha hiszed ha nem, nem cserélném el a barátnőmet Mihalikra. Pedig nyilván trampli.

Bambano 2012.07.13. 03:18:40

@Diplo-mata: azt mondani, hogy minden valamire való újság címlapján szerepelt már, abban a korban, amikor egyre hangosabban tüntetnek az anorexiás modellek ellen és abban a korban, amikor egy ilyen címlapon többet dolgoznak fotósoppal, mint amit te elképzelni se bírsz, egyre inkább epic fail kategória.

Hogy csak a legutóbbi féllábú modellt emlegessem.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.07.13. 07:07:05

Huh, szerintem is a legrosszabb képeket válogatták ki.
Azon kívül, hogy rettenetes parasztlány fejet vág némelyiken, ez a zöld-sárgába elhúzott színvilág sem jön be.
Pedig ez a nő ennél sokkal szebb.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.07.13. 07:30:59

Különben valóban nagyon jól meg vannak alkotva a képek, szép az utómunka, de nincs benne az a plusz, amitől jók is lennének. Nem ragad meg.

-greg 2012.07.13. 08:37:23

@MissX: Teljesen egyetértek veled, mint egy horror film amiben a kegyetlen kínok közt megölt kislány tér vissza kísértetként:-)

orwo 2012.07.13. 09:20:59

Lehet, hogy ez a lány élőben bájos és tündéri, de akinek ezeken a képeken tetszik, az egyszerűen beteg (illetve ha nő, akkor meg önképzavaros).

eatpraylove 2012.07.13. 10:07:35

A fogsorát illenék rendbetétetni, elvégre szupermodell!

a_szomszéd_ismerőse 2012.07.13. 10:27:56

Mindenek előtt a vitázóknak: a szépség relatív. Van akinek ez tetszik, van akinek az. Olyan viszont nincs, hogy egy bizonyos csoport kikiált valakit szépnek, és akkor azt minden egyes embernek el kell fogadnia tényként.
Egyébként elismerem a hölgy karrierjét, nem semmi! Sőt, eddig azt hittem mindig róla, hogy ez egy szép lány... de ezek a képek?! Nekem ez a stílus (depi, sötétített, sárgásba hajló, retrosított) egyébként nagyon a kedvencem, de ahogy itt kinéz ez a lány, az valami borzalmas. Folyamatosan csak a Kör című filmből a kislány jut róla eszembe. :D A romantika egy másodpercig nem kerített hatalmába, csak az az egyetlen érzés még gyerekkoromból, hogy "félek... anyu, félek" :D :D :D

CM2131 2012.07.13. 10:57:43

Jé, ez a Rumcájszból a vízitündér !

Diplo-mata 2012.07.13. 11:29:59

@shitgun:
Ha valaha is tudnád, (nem fogod), hogyan működik egy Vogue, vagy bármelyik másik nemzetközi szaklap címlap kiválasztása, ahol ME már szerepelt, akkor kicsit behúznád magad a karcagi kis lakásod legkisebb helységébe és jól csendben maradnál. Onnan is lehet persze károgni kifelé, csak a hangod maximum a spejzig jut el. Meg írhatsz zöldségeket sárga irigységgel ide a kommentek közé, mert az neked ingyen van, és beleböföghetsz a semmibe.
Csak hogy tudd: egy ilyen újságnál nem egy ember dönt a címlapról, hanem egy sereg szakember. Ismétlem szakember. Nem olyan, mint te. Hanem olyan emberek, akik SÚLYOSAN FELELŐSEK az újságjuk sikeréért. Sok millió dollár/euró függ egy ilyen döntéstől. Ezért nem mindegy kit tesznek oda. Ha rosszul választanak, ők kerülhetnek utcára, mert ezek kereskedelmi újságok, és el kell adni a piacon.
Nos ezért értékes Mihalik Enikő, mert úgy tűnik világhírű újságok sora választja őt címlapjára!
Ez pedig jelent valamit.
Persze nem neked. Neked ott a kis helyi tramplid, imádd és nézegesd őt, és ne is álmodozz másról,ő való neked. Csak tudnám, hogy akkor mit keresel ilyen oldalakon, ahol a címből kiderül, ki szerepel a cikkben? Akkor miért is kattintasz ide? Csak, hogy fikázz???
Ennyi az életed értelme? Sajnállak nagyon.

sirokkó 2012.07.13. 12:32:53

@Diplo-mata:
egy "orwo" szerint önképzavaros nő egyet ért veled.

mercure 2012.07.13. 14:13:04

FIGYELEM FIGYELEM!: Könnyű módszer amikor szarul érezzük magunkat a bőrünkben: szólj le vkit, így az életed nem tűnik olyan rossznak, máris jobban vagy anélkül, hogy ezt az energiát arra fordítanád, hogy önmagad építésével foglalkozz, vagyis erőfeszítést tennél magadért. Ez a lány ráadásul híres, sikeres, fiatal, szerintem szép is, vékony (hogy dögölne meg!), de ami a legnagyobb szemtelenség tőle, mitöbb megbocsáthatatlan!: az a munkája amit szeret csinálni, ráadásul jól is keres vele. So what next? De biztos anorexiás meg nem tud majd szülni szegényke. Ha majd tud, mi a következő?: akkor is szar neki is a gyerekének is, akkoris. Akármilyen módon kiderülne hogy nem szar de legalábbis nem szarabb az élete mint a tied: De szar LESZ. Úgyis, akkor is vmikor, csakazértis."They say that a good thing never lasts and that it has to fall, those are the the people that did not amount to much at all". Ez a lány próbál kezdeni vmit az életével és nemis akárhogy, építi magát miközben mi meg arra vesztegetjük az energiánkat, időnket hogy pocskondiázunk. Szép nem szép ez a nő, mindenképpen okosabb mint itt bárki.

2012.07.13. 14:15:32

@Diplo-mata: Elég sötét vagy, felesleges vitatkozni veled. Mellesleg ha szerinted baromság annak ellenére kommentelni, hogy nem tetszik ME (bár nem láttam a fejlécben, hogy kizárólag ME rajongóknak), akkor szerinted ehhez mérten mekkora baromság reagálni kisregényben egy neked nem tetsző kommentre? Ha nem tetszik, minek olvasod? Ennyi az életed, hogy nem tetsző kommentekre válaszolgatsz? Nyilván egyenesen a Vogue szerkesztőségéből, ahol mindennapos vendég vagy. Lol. Egy általad pontosan körülírt üzleti vállalkozás döntéseit összehozni az ízléssel, minőséggel és az objektív igazsággal, szépérzékkel? Tudod mi a te neved? Konzumidióta. A legtipikusabb fajtából. Gondolom szerinted az Avatar a legjobb film, mert oooolyan sok bevételt hozott, és a Coca Cola a legfinomabb, mert ooooolyan sokan megveszik, és lady Gaga a legjobb énekes, mert ooooolyan sokan szeretik. Az meg a sötétség legmélyebb bugyra, hogy a neked nem tetsző véleményre rásütöd, hogy irigység. Persze, csakis kurva irigységből lehet fikázni valamit. Ha szerinted jó, más szerint meg nem, akkor a más az irigy. Én meg a te egyszerű világlátásodat irigylem, könnyű lehet így, agyatlanul élni. Az ilyen rajongokahírességekért típusú csajok meg szerintem kövér, pattanásos baszatlan csoffadékok, akik azt hiszik, hogy ha rajonganak és hasonlítanak, majd őértük is rajongani fognak. Úgyhogy húzz vissza a lakótelepre, és törődj bele, hogy sose leszel ME.

2012.07.13. 14:19:26

@mercure: nem ő okos, hanem a menedzsere. Aki szerintem gazdagabb is nála. Úgyhogy legközelebb a menedzserekről legyen poszt, nekik jár az elismerés.

mercure 2012.07.13. 14:32:15

@shitgun: szerinted? Szerintem meg nem, de ha igen, még mindig mi vagyunk azok, akik ezzel a faszsággal töltjük az időnket. De tudod mit? Ő buta, csúnya, szarul keres, szar a magánélete, csak szenved és szenved, nade Te meg én! Okosabbak,szebbek,boldogabbak vagyunk. Így most már megnyugodtál? Én nem: mondjuk mondjuk AHA! Egyszer úgyis kiöregszik és már nem kell modellnek. Huh! Máris jobb a kedvem.

2012.07.13. 15:35:34

@mercure: nem voltam ideges, nincs miért megnyugodnom. Azt mondjuk nem értem, mi visz rá valakit, hogy ilyen vehemensen védelmezzen egy ismeretlent, mert gondolom nem a tesód. Biztos valamilyen önértékelési probléma kompenzálása ez a széleskorűen tapasztalható fogadatlan prókátorság. Ha szerintem csúnya ez a nő, az téged miért húz fel? Azt látom, hogy diplo-mata félkegyelmű, te talán nem vagy teljesen agyrokkant, akkor hát miért fáj, hogy csúnyának tartom? ME pont azt a mesterségesen kialakított nőideált képviseli, amit üzleti vállalkozások találtak ki csúnya nőknek, hogy a Vogue hirdetési rovata pörögjön a divatholmikkal, szépségápolási termékekkel. Diplo-mata aktívan szopózza befelé ezt, én meg nem, mondjuk én férfi vagyok, és az tetszik, aki tetszik, nem az, akit a Vogue és társai javasolnak. Van, aki képtelen felfogni, hogy azért mert sikeres modell, és annyit keres naponta, mint én havonta, még nem fog tetszeni, és mivel az internet már csak olyan, hogy leírhatom, amit gondolok, hát bazzeg, le is írom. Erre jön a picsogás az irigységről meg a trampli csajomról. Ha faszi vagy, kérlek keress pár PS mentes, retusálatlan képet ME-ről, tedd a szívedre a kezed, és mondd, hogy én járnék ezzel a nővel, és nem ugranék ki az ágyból reggel, mikor felémfordulna.

mercure 2012.07.13. 16:33:39

@shitgun: Tényleg nem tűnsz idegesnek... Nyugodt vagy mint a halál. Irigy se vagy. De ha Diplo-mata azt mondja az vagy, az miért húz fel ennyire? Miért fáj? Biztos valamilyen önértékelési probléma kompenzálása ez. Nem keresek képeket róla, szar képet a világszép csajodról is lehet készíteni ha hiszed ha nem. MEt nem ismerem, de már láttam. Járnék vele. (Jaja, biztos pedofil vagyok, buzi, divattervező vagy mindhárom egyszerre vagy egyszerűen szar az ízlésem stbstb.és aki ezzel jön az dehogy irigy ) "te talán nem vagy teljesen agyrokkant" : DE. Az vagyok, különben nem reagáltam volna a kommentjeidre.

2012.07.13. 17:02:01

@mercure: videocsetelünk csak nem tudok róla? Ha nem, honnan veszed, hogy ideges vagyok? Magasról szarom le Mihalikot is, diplo-matát is, meg téged is. Ha a szomszéd csaj éjjel kettőkor az ablakom alatt üvölt a telefonjába, ahogy azt tegnap tette, az felidegesít, ha egy tökismeretlen valaki oszt a neten, az nem. Ez valami győzelmi mámor, ha azt ismételgeted, hogy felidegesítettél? Felőlem...

mercure 2012.07.13. 20:54:02

A szarást még gyakorolnod kell mert úgy látom nagyonis foglalkoztat a csaj, nem írtál volna ide ha leszarnád/le se szarnád. A szomszéd csaj meg tényleg jól felbaszta az agyadat. Remélem holnap reggelre kialszod magad, szép álmokat!

beautyka 2012.07.15. 09:46:50

hű, jó messzire mentetek a témétól!

Diplo-mata 2012.07.20. 00:34:05

@shitgun: Te szerencsétlen, buta idióta.
Annyira szánalmas vagy, és olyan sötét, hogy kár rád egy mondatot is tovább pazarolnom a jövőben. Igazad van, rendben, te tudod a frankót....Nézegesd a tramplidat életed végéig, soha ne láss jobb nőt.... Ennyi volt. Vége.

beautyka 2012.07.20. 18:31:15

jaj, hát nem szép ez a torzsalkodás srácok
süti beállítások módosítása