Nesze!szer

Deszkások kollekciója: Nike X Levi's

2012. július 12.

deszka1.jpg

deszka2.jpg

deszka3.jpg

deszka4.jpg

A sztárok is gurulnak olykor. Mutatunk is néhány deszkás ismertséget. Te bírod ezt a sportágat? 

A LEVI’S® és a NIKE bemutatja az 511TM-es SKATEBOARDING (gördeszkás) kollekcióját

Levi Strauss 1873-ban szabadalmaztatta az első szegecselt denim farmerét. Első sikerét hosszan tartó tervezői forradalma követte. Bill Bowerman és Phil Knight 1972-ben megalapították a Nike-t.  A sportolók iránti elkötelezettségükkel egy soha véget nem érő innovációs folyamat vette kezdetét. E két márka hasonló tervezői filozófiájukra és céljaikra alapozva együttműködésbe kezdtek, hogy létrehozzanak valami tökéleteset és megalkossák közös örökségüket, a világ legjobb denim termékét: az 511TM -es gördeszkás kollekciójukat. Az 511TM gördeszkás együttműködés jellemzői az időtlen dizájn, az aprólékos kivitelezés, valamint, hogy tökéletesen illeszkedik a Levi’s®népszerű 511TM   Skinny farmeréhez. A Nike innovatív Dri-Fit technológiája is megmutatkozik a termékekben, melynek köszönhetően a farmer lazább anyagú, erősebb, rugalmasabb és még kényelmesebb viseletet tesz lehetővé. A Levi’s® Water<Less™ módszerével lényegesen kevesebb vizet használnak fel az előállítás során, mely nem csak a környezetvédelem szempontjából jelentős, hanem ez a technológia szuper lágy érzést biztosít a farmerek viselése során.

Ez volt a hivatalos leírás a kollekcióról. Még annyit tennénk hozzá, mi lájkoljuk ezt a műfajt. Igaz, amivel lehet, azzal ügyesen összetörjük magunkat...Na jó, mutatunk még néhány darabot belőle, hátha neked is bejön! 

578-Fa12AS_NikexLevi_Omar_Lifestyle_08_low.jpg

Nike X Levi'sR (8).jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr784646084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása