Nesze!szer

Harmadnaposok! Nyerj jegyet tőlünk!

2012. július 09.

FBM_B1.jpg

Na, mit szólnál egy hűvös kis mozizáshoz? Nerm gondoltunk valami túl komolyra, inkább mosolygósra... Mondjuk is a sztorit. David, aki egyébként játszott a Napfogyatkozásban és Mia egy közös nyaralás alkalmaval jól megismerkednek és szárba szökken köztük a szerelem. Egy hét elteltével, ami ilyenkor szokatlan, a lánykérés is megtörténik. Ráadásul azt gondolják, legyen gyorsan meg ez  az esküvő dolog is. David hazamegy Angliába, hogy felpakolja három legjobb haverját, és elvigye magával Ausztráliába, tanuskodni. Ezen a ponton szabadul el a pokol, mert nyilván a jóban-rosszban a haverokkal új kifejezést nyer... sőt. Ami ezután következik, arra már nem vállalunk felelősséget... Egyébként még Olivia Newton-John is feltűnik a színen! Ennyi röviden a mozi, de a trailert úgyis látod! 

Van kedved megnézni velünk a Harmadnaposokat? Július 18-án, 19-kor lesz a vetítés egy budapesti moziban. 10 páros jegyünk van. A teendőid nem túl bonyolultak.

1. Kérjünk egy tetszikelést itt.

2. A Nesze facebookos oldalának már biztos követője vagy, de ha nem, akkor ITT csatlakozhatsz

3. Írd meg nekünk, melyik filmben tűnt fel Olivia Newton-John

a, Grease

b, Reszkessetek betörők! 

A választ ide küldjed: neszejatek@gmail.com 

Mi addig kiheverjük a jól sikerült hétvégét... Lehet, hogy harmadnaposak vagyunk?...D 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr484636617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása