Nesze!szer

Pakold a barackot, az is szépít!

2012. július 06.

barack pakolós.jpg

Épp barackos korszakunkat kezdtük meg néhány napja. Ilyenkor étkezésileg és színileg is simán elszabadul a pokol...Ma nagyon fagyit kellett gyártanunk belőle, így jutott és maradt is. Tehát, pakolás is keletkezett. Leginkább miteszeres arcbőrra ajánlanánk, de akkor is jó, ha csak szeretnéd simábbá varázsolni orcádat és némi vitamint adni magadnak.

Végy 2 dl joghurtot. Mi kimértet veszünk a piacon, ezért ebből másfél dl is elég, plusz némi víz. (Nem ragoznánk.) Egy sárgarépára, fél őszibarackra és fél uborkára van még szükséged. Mosd meg őket, hámozd meg, de ez sem kötelező. Aztán zutty, bele a tumixba mindet. Ezt vidd fel a megtisztított bőrfelületre, a nyaknak és dekoltázsnak is adhatsz belőle. A szomszédnak ilyenkor ugye alap, hogy nem nyitunk ajtót és a küszöbön veszteglő lovagot is pihentetjük még ott egy darabig. Negyed órácska elteltével langyos vízzel öblítsd le és már mosolyoghatsz is a világra! (A világ pedig majd jól visszamosolyog rád!)

barack pakolós 2.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr864633248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása