Nesze!szer

Csókolózni márpedig jó! + egészséges is

2012. július 06.

kiss.jpg

Ha a csókról beszélünk, általában a szerelem és a vad romantika jut eszünkbe. De nem kell rögtön a 9 és fél hét vadulós jelenetére gondolnunk! Beérhetjük egy lágy csókkal is kezdésnek. Aztán majd jöhet a többi…. A csókolózás nemcsak a lelkünknek tesz jót! Akár 15 kalóriát is elégethetünk vele 2 perc alatt. Na jó, nem egy kardió program, de azért érdekes, nem? Van egy kevésbé "egészséges" oldala is, ugyanis csókolózás közben közel 4OOO db baktérium cserél gazfát, viszont ezzel erősiti immunrendszerünket és a szervezet védekező rendszerét.

 kiss p.jpg

Hiszel a szerelemben első látásra? és első csókra? Kutatások alapján a nők és a férfiak 6O%-a állitja, hogy döntő hatása van az első csóknak a párválasztás alapján. Természetesen nem lehet mindenki Hamupipőke, hogy várja az Ő Hercegét a fehér lovon, de egy finom csók valljuk be, néha életmentő lehet! Csókolózás közben még boldogságért felelős hormonok is termelődnek, igy nem csak a szerelemtől esünk kábulatba…

Te tudod már, hogy kit fogsz megcsókolni ma? Ne feledd, ma van a Csók világnapja, csókolózni KÖTELEZŐ!

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr624633745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása