Nesze!szer

A praktikus pakolás alapjára leltünk!

2012. július 04.

body shop olajoshoz.jpg

body shop olajoshoz2.jpg

Mutatunk két képet. Mi így és így szeretünk nyáron lenni. Leginkább útközben. És olykor megőrülünk, mire behajigáljuk az arckrémet, a testápolót, a másik izét... súlyos dolgok ezek. De ráleltünk lustaságunk és a nem akarunk állandóan cipelni mániánk okán egy jóságra a hétvégén. Illetve ideális megoldásra. A The Body Shopnak vannak nagyon jó olajai. Testre és arcra is kenhetőek. Meg is cselekedtük már mindkettőt, már a kenését. És bejött!

Szépítő olajak ezek, még a napon kiszáradt hajnak is jót tesznek. Így még a külön hajra való puhító izével is kevesebb, ha ezt dobjuk a szemszonájtba és tényleg elég csak egy szál bikinit vinni az útra. Vagy kettőt... Nagyon jól felszívódik, ezt eléggé leteszteltük, születés óta meglévő türelmetlenség okán. Nem a legolcsóbb termék, de praktikában ver mindent. Ja, és az illatokban is... Bátran ajánlhatjuk utazáshoz, mert igen jól hidratál napon kiszáradt bőrt is. Jó utat nektek! 

The Body Shop Beautifying Oils 100 ml – 4890 Ft

 

 

pinkm grapefruit olaj.jpg

moringa olaj.jpg

sweet lemon olaj.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr464628847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása