Nesze!szer

Kristen Stewart a Balenciaga arca!

2012. július 01.

vámpi1.jpg

A spanyol divatház a Twilight Saga filmekből ismert, Kristen Stewart nevével reklámozza új parfümjét, a Florabotanica-t! "Még szerencse, hogy tetszik az illat, mert nagyon rosszul tudok hazudni." - említette Kristen felkérést illetően. Hm... A 22 éves színésznő a kampányképen - amit Steven Meisel készített - egy 2008-as tavaszi Balenciaga kreációt visel, de nem ez az első alkalom, hogy a márka ruhájába bújt. (A fotókon korábbi rendezvényeken láthatjuk Balenciaga darabban.) A  A cég kreatív igazgatója, Nicolas Ghesquiére (a képen) állítólag a múzsájának nevezte Stewartot, innen az ötlet... A Florabotanica várhatóan szeptemberben debütál világszerte. Érdekesség, hogy Kristen még nem szerepelt hasonló divatház kampányában ezelőtt... Talán nem véletlenül! Szerintetek ez a "szerep" is jól áll neki? 

Nesze!Dia

vámpi3.jpg

vámpi2.jpg

vámpi4.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr94622178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

B-rocker (törölt) 2012.07.02. 14:50:12

Még szerencse, hogy tetszik az illat, mert nagyon rosszul tudok hazudni.
Valamit tudhat, mert színésznek is *zar.

mangalor 2012.07.02. 14:53:47

Jessica Alba után ő a másik olyan csaj, aki érthetetlen módon sztárolva van, és még mindig kap szerepeket hollivúdban. Helyesnek helyes, de ránézek és elmegy az életkedvem. Színésznek csapnivaló, egy arca van, modellnek nulla. Szóval a válasz nem, ez a szerep sem áll jól neki.

a_tom 2012.07.02. 15:08:33

A szláv rabota=munka szóból alakult ki a robot kifejezés.
Ki más is lehetne az arca a FloRABOTAnica-nak mint ez a majdnem élethű robotnő?

beautyka 2012.07.02. 17:20:39

@a_tom:
hű, nálad a pont - ez a tuti megfejtés! Köszike!
süti beállítások módosítása