Nesze!szer

E-Sminksuli-Sminkre fel!

2012. július 01.

meki1.jpg

A MAC Mineralize kollekcióiról és termékeiről ódákat zengünk, minden egyes megjelenés előtt. Aki egyszer próbálta, biztosan a rabjává válik. Olyan színkombinációkat alkotnak, hogy csak na! Nem tudjuk már mihez hasonlítani… Ami igazán megérintett a MAC júliusi HeavenlyCreature kollekciójában, az a beharangozó szövegük: fedezz fel egy új galaxist!

meki3.jpg


Ahogy a képen is látjátok, a szemhéjpúdereket, mint a bolygókat állították egymás után. Bennem már pörög a párhuzam, hogy ez nem lehet véletlen. Az idei év a Valóság megnyílásáról, felfedezéséről szól. Idén minden egyértelművé válik: minden meginog, próbára tesz minket, még az is lehet, hogy az eddigi életedet le kell bontanod, mert semmi nem az, aminek hitted. Te magad sem... Szóval a MAC lépést tart, szeretem. Ezek az éteri anyagú termékek fantasztikusan simulnak a bőrre. A szemhéjpúderek (6200 Ft) átlátszó fedésűek, ha szárazon használod, ha nedves ecsettel viszed fel a szemhéjadra, látványos a különbség: a színei felragyognak, az árnyalatok előtűnnek, egyúttal a tartósságot is növeled így. Nem gyűrődik a szemhéj ráncaiba, még a nyári hőségben is a helyén marad.

meki2.jpg


Azért azt is hozzáteszem, hogy 1-2 árnyalat szóródik, ezek általában darabosabb állagúak, ezért nem tapadnak megfelelően. Érintsd meg mindegyiket az üzletben, nehogy olyat vigyél haza, amit igazán nem is tudsz használni. Szerintem nagyon fontos, hogy mindig hozzánk illeszkedő sminktermékekkel dolgozzunk! Vegyük figyelembe az igényeinket, a kényelmi szempontjainkat, a jelenlegi technikai tudásunkat, és ha ezeket szem előtt tartjuk vásárlásnál is, nem érhet csalódás otthon sem.

meki6.jpg


A Mineralize Blush arcpírok (6900 Ft) mindegyike arany erezetű, magenta, barack, terrakotta és ametiszt (lilás) színekkel keverve. A nyár csakis a ragyogásról szólhat, így az orcákat is fényárban fürdetjük. A legszebb, ha az arccsontod felső részére simítod ezeket az ársványi arcpírokat, ügyelve, hogy a szem körüli részt hagyd ki, különben lehúzza a tekintetedet. Így lesz sejtelmes a végeredmény. Nincsenek pontos határok, kontúrok, oda
tegyél, ahol szeretnéd a csillogást viszontlátni, csak az arccsontod ívéhez igazodj. Elnagyolt mozdulatokkal dolgozz, ehhez igazán jó társad lesz bármelyik, a kollekcióhoz tartozó ecset. A Small Duo Fibre Face Brush (9900 Ft) ecsetet ajánlom, ezzel könnyebben irányíthatod a mozdulataidat, mint a nagyobb fejűvel. A szájfények és rúzsok (5600 Ft) mind a rózsaszín árnyalatai, ez most nem a szájhangsúlyos trend. Illetve, a színek intenzitását tekintve, ugyanis a Cremesheen Glass szájfények (5800 Ft) krémes csillogása viszi a pálmát. Ilyen hőségben leheletnyi rétegeket tegyünk az arcunkra, sajnos leolvad a kánikulában. A Charged Water (5600 Ft) fantasztikus találmány, frissíti és ápolja az arcot. Dobd be ezt a flakont a táskádba és ha már úgy érzed, nem bírod, spriccelj belőle az arcodra és a dekoltázsodra. Több órán át tart a hatása, egyik kedvenc termékem a MAC kínálatából.

meki5_1.jpgmeki4.jpg


Azóta használom, amióta megjelent. Ápoló termékeket is találsz a kollekcióban, vulkanikus arcradírt (7200 Ft), ásványi anyagokkal dúsított szemkörnyékápoló krémet (9800 Ft). Végül a kihagyhatatlan darab: a Mineralize Skinfinish púder(8200 Ft). Évente csak néhány kollekcióban rukkol elő vele a MAC, ilyenkor érdemes beszerezni azt, amelyik megérinti a szívedet. Hamar elfogy, ugyanis a ragyogása olyan szemkápráztató, hogy minden áldott nap kell. Még jó, hogy megtehetjük... Jó itt a földön, ugye?!

Nesze!Detti

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr994621032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása