Nesze!szer

Tom Cruise és Katie Holmes válnak!

2012. június 29.

tom és katie.jpg

Néhány perce ellepte a világhálót a hír, válik a Cruise-Holmes házaspár. Öt esztendeje házasok, van egy lányuk, Suri, aki igazi divatdiktátor kicsi. Cruise-nek nem ez az első válása, a harmadik már. 2006-ban házasodtak össze egy olasz kastélyban. Nem nyilatkozik egyikőjük sem, az ügyvéd is csak annyit közölt, ez személyes probléma és a családra tartozik. A rajongók annyira nem csodálkoznak, hisz nem is olyan régen Katie lemondta férje filmjének premierjén a megjelenést, a napokban pedig egyedül fotózták anyát és lányát New York-ban.

Cruise egyékbént a következő héten ünnepli 50. születésnapját - örökbefogadott gyermekei körében. Oké, biztos órákon belül mindenki nyilatkozni fog mindenféle okosat a pár kapcsolatáról a neten. Egyet kérünk csak! Tegye fel a kezét, aki csodálkozik...

tom és katie esküvő.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr854619836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása