Nesze!szer

Takaríts okosan!

2012. június 26.

 

felmosós.jpg

 

Érdekes hetünk van, jönnek itt a karmikus dolgok, meg minden. Engedjük el azt, ami nem kell, aminek lejárt a szavossága! Nem árt ilyenkor egy nagyobb takarítás, talán Garázsvásárra (köszi Ildi a tippet, hogy a mi környékünkön is lesz) is vinni megunt és nem használt cuccokat. Mert ugye csak akkor tud jönni új bármi, ha van helye! Találtunk két okos segítséget a takarításhoz, meg egy zoknis dolgot, mert nálunk múzeumot lehetne nyitni a "felesekből".

 

eltűnt zoknik.jpg

 

Fenti fotón az igazi buli a takarítás dolgot illusztrálnánk. Alul pedig azt, mire is jó egy pet palack, ha nem szennyezni, hanem tisztítani szeretnéd a környezetet. Jelszavunk a hétre: menjen, aminek lejárt az ideje és jöjjenek az új dolgot... flow power! 

 

palackból söprű.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr814612316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása